- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
ma jest da smo ti i ja naucili na bitcoin , ali moze i na paypal da je raji lakse , platit cu 14% poreza da i drzava nesto zaradiU bitcoin?

ma jest da smo ti i ja naucili na bitcoin , ali moze i na paypal da je raji lakse , platit cu 14% poreza da i drzava nesto zaradiU bitcoin?
Jasta je vec gotova , ovaj moj ide na touch i ima glasovno biranje servera , al samo na tajlandskom radi glasovno, to mu je mana ... ja probam glasovno recimo izgovorit na tom tajlandskom portal geni , a on mi nadje tv vietcek ako dobro kontam taj tajlandjanin je gotova platforma.... moj zelandjanin, nije gotova, vec sam moram kojesta da mu ispisujem..ali broj mogucnosti je neogranicen....
Daj nam jedan češki zalijepi da se sjetim Zaostroga majku muZnaci, sa jedne drim adrese, mogu se gledati Italijani, Poljaci, Austrijanci, Nemci, Finci, Madjari, Rumuni, Svajcarci, Svedjani, Cesi, Slovaci, Holandjani, Danci, Norvezani, Spanci .... o kvalitetu da ne govorim
kako je glup, jbt.Jasta je vec gotova , ovaj moj ide na touch i ima glasovno biranje servera , al samo na tajlandskom radi glasovno, to mu je mana ... ja probam glasovno recimo izgovorit na tom tajlandskom portal geni , a on mi nadje tv viet
Автоматски споено мислење:
Daj nam jedan češki zalijepi da se sjetim Zaostroga majku mu![]()
Imaš total tv u pp nisam probao oveima li ko neki dobar mac sa xxx sadrzajem da mi salje i još jedna molba ako ko ima hrvatske total nastavke svih kanala u ponudi , mislim na ovo ispod
Sport Klub 1 Srbija HD (Se) 1:0:1:1165:9CA4:16E:A00000:0:0:0: (11221 H, Total TV)
e jedino je tu napredniji, ovaj zelandjanin kaze tek sledeci mesec ce ubaciti glasovno biranje komandi.. napomenuo sam mu bas to, da ga dobro podesi, da ne brka jezike...Jasta je vec gotova , ovaj moj ide na touch i ima glasovno biranje servera , al samo na tajlandskom radi glasovno, to mu je mana ... ja probam glasovno recimo izgovorit na tom tajlandskom portal geni , a on mi nadje tv viet
Автоматски споено мислење:
Daj nam jedan češki zalijepi da se sjetim Zaostroga majku mu![]()
ma li ko neki dobar mac sa xxx sadrzajem da mi salje
Poslao sam ti ali,nemoj mene poslije krivit ako se oguli k'o bananama li ko neki dobar mac sa xxx sadrzajem da mi salje
Ćovjek je pitao da se njemu da da gleda a ne da se uništi...[/QUOTE]