- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
treba pisat na nasem uzivo , to se ne pika

treba pisat na nasem uzivo , to se ne pika
vŽivo što kažu braća Janeziaaa to live znaci uzivo na nasem.... e to nisam znao......kazu covek se uci dok je ziv...![]()
![]()
Kazem u novom streemu piše hls a ne live, a kod tebe je live na slice... Ajd kad poprave ovo za slike.. Stavit ću.Kakav bola hls , vrati se pa pogledaj sliku![]()
Nema druge nego pali TV , a ja cu slikat pa da vidimo sta je liveKazem u novom streemu piše hls a ne live, a kod tebe je live na slice... Ajd kad poprave ovo za slike.. Stavit ću.
Ma samo slikamo al slucajno na tom tv kanalu bude bas to sa sliketo @dux4 pita, jel' vi to mozete da gledate, ili samo slikate![]()
kod mene iz nekog razloga ne radi na vlc, samo na progdvb......da gleda se bez problema....ali kako rekoh lista nista posebno....ima daleko boljih lista od nje....to @dux4 pita, jel' vi to mozete da gledate, ili samo slikate![]()
Ja sam Marka molio danas da popravi to da se mogu hvalit , mozda nisi zamolioa, sto ste vi privilegovani, pa mozete da kacite slike, a ja ne![]()
![]()
Prodaj scanner,ljudi imaju lovu!Ljudi , egzotični skener nije na prodaju , odnosno jest ali tu cijenu necete sigurno platiti tako da mi ne zatrpavajte inbox bezveze.
Автоматски споено мислење:
vŽivo što kažu braća Janezi![]()
ma, ne hvalim se ja, samo kacim slike,Ja sam Marka molio danas da popravi to da se mogu hvalit , mozda nisi zamolio![]()
1000 eura , iskljucivo paypal-om , ponude molim , moze u dvije rate , jedna odmah , druga u roku satProdaj scanner,ljudi imaju lovu!
U bitcoin?1000 eura , iskljucivo paypal-om , ponude molim , moze u dvije rate , jedna odmah , druga u roku sat![]()