rar pass........udp и астра листи
пасс,,како и претходните
rar pass........udp и астра листи
пасс,,како и претходните
Posao odradjen uz malo vise rada i nije bilo do maca , hvala na pomocikad kazem da je do mac-a, mislio sam na to koji uip daje, kad mac prebacis u m3u
(trebalo bi da validan mac daje validan uip)
nema na cemu, drago mi je da si uspeo da resis problemPosao odradjen uz malo vise rada i nije bilo do maca , hvala na pomoci
znam,drim strim,neciji dream u kojem je bila c linija sa totalom,nisam htio da je diram jer je bila samo jedna linija u njemu,a ja nisam kuci ,ja imam i dream i totalovo je drim strim, koji gledas preko neta (bez satelitske antene)
za cs ti treba satelitska antena
pod cs se podrazumeva da sa c linijom gledas zakljucane kanale satelitskom antenom,znam,drim strim,neciji dream u kojem je bila c linija sa totalom,nisam htio da je diram jer je bila samo jedna linija u njemu,a ja nisam kuci ,ja imam i dream i total
Tak tak nauci ih nesto mi stara garda smo nauceni na cs hahaahpod cs se podrazumeva da sa c linijom gledas zakljucane kanale satelitskom antenom,
a strim tipa - http://xxxxxxxxx:8001/1:5:A:0:0:0:0: koji gledas vlc-om preko neta, je nesto drugo, razumes
rar pass?udp и астра листи
пасс,,како и претходните
rar pass?udp и астра листи
пасс,,како и претходните
Zar to nisu fejk kanali?Izgleda će jednog dana ova Nova imati hrpu kanala kao i Dobra ili Pink...
Прегледај го приврзокот 261593