nije greska do alataImam 2 alata za pravljenje listi od macova ali liste rade par sati i kraj , da nema neko bolji alat
Nego do cega je ?nije greska do alata
do mac-aNego do cega je ?
mac je dobar jer na STBemu radi veoma dugodo mac-a
U STBemu ti ne treba u/p a za m3u treba.Znaci,kad se promjeni pass. onda m3u stane.mac je dobar jer na STBemu radi veoma dugo
U STBemu ti ne treba u/p a za m3u treba.Znaci,kad se promjeni pass. onda m3u stane.mac je dobar jer na STBemu radi veoma dugo
Znam to nego koje je resenje ?U STBemu ti ne treba u/p a za m3u treba.Znaci,kad se promjeni pass. onda m3u stane.
Автоматски споено мислење:
U STBemu ti ne treba u/p a za m3u treba.Znaci,kad se promjeni pass. onda m3u stane.
Riješenje je kad znaš riješenje nepisti po forumu jer će vlasnik koji je inaće pismen i zna ćitati naći proturešenje...Znam to nego koje je resenje ?
jel moze zaex portal i macPozz
10 mac za podjeliti ( world mac sa domacim kanalima ). Nisam sve provjeravao ako nesto ne radi posaljem ponovo...
Kome treba nek se javi.
Pozz svima
I gubitnici imaju prava voljeni biti. Tražiti od nekog da ih štiti. Ja tražim ljubav ispruženih ruku, Al umjesto da grle, one me tuku. Na ovu sam patnju navikao previše i olako. Zato u grudima kad zaboli jako. Više se ne trzam, više ne strepim. Jer ne znam da život učinim lijepim. Moje su noći, moje oaze. Bez mjesečine prepoznam staze. I odlazim tamo, istražujem more. Sve dok se čvrsto na duši ne skore. I traju... Jer samo mi se loši ljudi obraćaju. |
kad kazem da je do mac-a, mislio sam na to koji uip daje, kad mac prebacis u m3umac je dobar jer na STBemu radi veoma dugo