- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
ne znam, zato i pitamJok !! Kako to ide ??
ma, ti znas, ali neces da kazes
Автоматски споено мислење:
pa, SBB
ne znam, zato i pitamJok !! Kako to ide ??
e sad izvini ali nerazumijem to,al stvarno,ako je kanal u dreamboxu sa nastavkom npr za arenu /1:0:1:54B:75FB:16E:A00000:0:0:0: ,i otvori kanal,a logicno je ako ima nastavak /1:0:1:54B:75FB:16E:A00000:0:0:0: da kanal uzima sa satelita,i opet je logicno da kanal sa satelita otvara neki emu sa linijom koja ima u dreamboxu,i ako je kanal totalov i nastavak totalov onda znaci da ga otvara linija u kojoj ima 091f.Moj dreambox ja ako gledam na tv ako otvara total,otvorit ce ga i preko openweb interface i sliku ce dati na browseru sa linijom koja ima u dreamu,i ako u dreamu nema linije 091f nema sanse da otvori preko openweb if,grijesim li ili ???????????????????????????????pod cs se podrazumeva da sa c linijom gledas zakljucane kanale satelitskom antenom,
a strim tipa - http://xxxxxxxxx:8001/1:5:A:0:0:0:0: koji gledas vlc-om preko neta, je nesto drugo, razumes
Neznam stvarno !!ne znam, zato i pitam
ma, ti znas, ali neces da kazes
pa, SBB
izvini ti, ni ja to bas ne razumem najbolje, razumem ja sta ti kazes, ali zar cs ne podrazumeva gledanje kanala satelitskom antenom, a ti si postavio sliku kanala iz vlc-a, koji gledas preko netae sad izvini ali nerazumijem to,al stvarno,ako je kanal u dreamboxu sa nastavkom npr za arenu /1:0:1:54B:75FB:16E:A00000:0:0:0: ,i otvori kanal,a logicno je ako ima nastavak /1:0:1:54B:75FB:16E:A00000:0:0:0: da kanal uzima sa satelita,i opet je logicno da kanal sa satelita otvara neki emu sa linijom koja ima u dreamboxu,i ako je kanal totalov i nastavak totalov onda znaci da ga otvara linija u kojoj ima 091f.Moj dreambox ja ako gledam na tv ako otvara total,otvorit ce ga i preko openweb interface i sliku ce dati na browseru sa linijom koja ima u dreamu,i ako u dreamu nema linije 091f nema sanse da otvori preko openweb if,grijesim li ili ???????????????????????????????
ok,onda ce biti da sam ja u pravu posto imam dream jos od kako se pojavio.Znaci,dream radi spojen sa tv,i ako ima c liniju u sebi otvarat ce pomocu nekog emu,ccam,oscam i slicno neki paket,i ako paket otvara na tv,otvarat ce ga i preko browsera,dobijat ce sliku od c linije koja je u dreamu.Znaci,svaki kanal ima svoj "nastavak",i na slici se vidi nastavak od nova tv koja je u sastavu totala,npr/1:0:1:54B:75FB:16E:A00000:0:0:0: ovo 16E govori koji je satelit,ili ako je 19 znaci astra ,13 hotbird i tako redom ,i ako otvori kanal osim onih koji su free,znaci da u dreamu ima linija od tog nekog paketa.Mozda nisam bas razjasnio ,malo sam umoran,ali mislim da je tako.I ako nadjes ti openwebif ,izvuci linije pa ubaci u skystar2,pa vidjet ces da otvara.Imam i ja sky star kod kuce,to sam koristio za offline download u daaaaaaaavna vremena,bila zakonizvini ti, ni ja to bas ne razumem najbolje, razumem ja sta ti kazes, ali zar cs ne podrazumeva gledanje kanala satelitskom antenom, a ti si postavio sliku kanala iz vlc-a, koji gledas preko neta
(mozda ja to ne razumem, jer nemam drimbox)
izvini ti, ni ja to bas ne razumem najbolje, razumem ja sta ti kazes, ali zar cs ne podrazumeva gledanje kanala satelitskom antenom, a ti si postavio sliku kanala iz vlc-a, koji gledas preko neta
(mozda ja to ne razumem, jer nemam drimbox)
@kobac67
Starbucks1 ovo je to sto ti on govori a na ovaj ekranic stisnes i onda izvuce stream od toga kanala(koji zelis gledati na deskopu laptopa komp) i onda izadje taj link sto ti on govori
RabotiDecki portal geni vi raboti li ?
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
A sta,onda,ja gledamznaci, primer tipa - http://9.18.13.16:8001/1:0:12:783A:1A:0:FFFF0000:0:0:0: ne mora da bude cs, ako vlasnik ima svoju karticu
hteo sam reci, da se na ovoj slici ne moze znati da li je to cs
(ili opet nisam u pravu)
a, na ovoj 2 slici se to moze videti