Kad nema smijeha, nema ni plača Što te ne ubije, to te ojača, Al' nije to tako baš I ti to dobro znaš. Kad nema cilja, nema ni starta Pogrešan ulog, pogrešna karta A sebe cijeloga daš I ti to dobro znaš. Ostalo mi samo lutati Srce obuzdati, sputati Al' to ne znam i neću A umrijet ću... |
pa toga ima more ko ce ti to platitPzdrav .. prvih 10 koji su poslali poruku su dobili ip adresu server u port za ccam a ispod dole username i pass ..
zelim ugodno gledanje navedenih paketa .. molim samo bez djeljenja drugima jer oscam skripta radi na tome kada se konektuje isto ime odmah banuje taj navedeni user ili priilikom unosa u resiver navedene linije i username i passs isti slucajj
dobro provjerite jeste li tacno upisali ..hvala.. nadam se nekim pohvala imam i iptv takodjeer., ako ima neko ko je voljan da radi, neka se ponudi nismo skupi
radi odlicno, sad' sam probao, svaka castPzdrav .. prvih 10 koji su poslali poruku su dobili ip adresu server u port za ccam a ispod dole username i pass ..
zelim ugodno gledanje navedenih paketa .. molim samo bez djeljenja drugima jer oscam skripta radi na tome kada se konektuje isto ime odmah banuje taj navedeni user ili priilikom unosa u resiver navedene linije i username i passs isti slucajj
dobro provjerite jeste li tacno upisali ..hvala.. nadam se nekim pohvala imam i iptv takodjeer., ako ima neko ko je voljan da radi, neka se ponudi nismo skupi
Hvala puno, radi odlično.Pzdrav .. prvih 10 koji su poslali poruku su dobili ip adresu server u port za ccam a ispod dole username i pass ..
sad cu ti ja to drpit iz drimaradi odlicno, sad' sam probao, svaka cast
zaboravljas da nemam drim, nego skystar2 hd karticu, a ona je neka sasvim druga pricasad cu ti ja to drpit iz drima
radi radi ali ga je teško naći, barem meni..
O ne, ja zakasnio...Radi Total tv, pink media, hrt, sky de itd..
na pm odgovaram... 10 prvih
neradi kolega na web tv crn ekran slike nema ima ton#EXTINF:0,Kurir TV
#EXTINF:0,Kurir TV