Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
11 декември 2017
Мислења
112
Поени од реакции
180
Vidim da i ovdje pocinje da vlada sve vise mrznja, provokacije, psovanje van svih moralnih granica a nema nikakve veze sa temom. Da li i ova tema postaje izduvni ventil pojedincima gdje mogu to da rade, ne znam i nije moj problem ali pocelo je da umara citajuci o svakojakim glupostima i samim tim da se manje posjecuje ova tema. Vecina bi sad rekla" Ako ti se ne svidja idi tamo gdje je bolje" sto upravo sa tim gestom odobravaju ovo sto se cini ovdje. Zalosno da je tako. Ljudima treba pomoci ako na bilo koji nacin ne mogu doci do liste a veoma mali broj je njih, mislim da ih i nema posto oko nas kruze liste, Mac-ovi i sve ostalo samo ih treba pokupiti i ubaciti u odredjeni uredjaj. To sto pored hljeba nekome treba i pogaca, stvar je pojedinca samo nacin komunikacije je uzasan tj. to je balkanski mentalitet, zaostalost, greska u odrastanju i sl. Nekad je bolje presutjeti nego bilo sta pisati. Jadno, siromasno, prazno...Da ste zivi i zdravi i ponasali se u skadu sa vasim godinama, to je jedino sto vam mogu pozeljeti a ostalo sve je prolazno..

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Samo da kazem nesto za dnevnik, pre svega, ovde niko nije duzan da pomogne nekome, ako neko pomogne svaka mu cast, ako i ne pomogne nema problema. Mislim samo da niti jedna frka nije nastala zbog toga sto neko nece nekom pomogne, vec iz drugih stvari koje kao sto neko rece veze nemaju sa temom.

Kako bre nazvati to sto neko s kim si pisao na Skajpu sad huska nekog drugog, davajuci mu informacije o tebi koje je saznao od tebe preko Skajpa? Dal moras biti toliko dete da nekom prenosis te licne informacije? To je vama pojedincima normalno? Nebitno, ne stidim se nicega, neka preprica sve kad je vec poceo, mozda i jeste, to govori o njemu a ne o meni. Nebitno, da se vratim na "temu".

Ako neko ne pomogne meni ne znaci da nije pomogao nekom drugom. Ne treba nikog osudjivati zbog toga, neko stvarno nema vremena jer ko se upustio u to pomaganje drugima mogao je da vidi koliko je nekim ljudima tesko objasniti i sad zamislite da vam se javi 30 ljudi, razlicitih vestina, nekome je dovoljno da ukapira posle 5 minuta a nekom nije dovoljno ni 20. Jbg nismo svi isti.

Ja licno ne pomazem svima, prosto ne mogu stici, pomognem kome mogu, i kao sto sam rekao, ni to nisam u obavezi, niti niko od nas, ko hoce super, ko nece opet super.

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
opusteno,sad je demokratija svi glasaju za onoga koga vole trazili ste gledajte ,posla za omladinu .nema vise korupcije netreba veza za posao,fre zdrastveno ali kad bi ze zajebavali,preko noci svi postali vjernici kod sva 3 naroda a neizlaze iz kafana obaraju se svi rekordi u cuganju,peznije sve manje place dali ih uopste ima pitanje je i sad sta ostaje nista drugo nego da se ratuje jer ovakvo izobilje dojadilo

Член од
8 октомври 2017
Мислења
318
Поени од реакции
1.707
Pa naravno javno sam listu tražio a ti je nebi poslao nepomazes ništa a najviše se mješas u sve
Ma sta kazes!?Ti javno trazio,a ON ti nije poslao!Eeeeeeee, kakvih sve ljudi ima!A ja kad GA vidim,usi cu mu njegove iscupati!Da znas!

PS
Covjece!
Na forumu si 7,5 dana!!!!!I dajes sebi za pravo da nekoga prozivas!!!!
Saberi se malo.Mozes ti to!

PS.2
A vidim da ti ni drskosti ne nedostaje.
Jos malo pa "kompletan clan"!!!!

Член од
16 јануари 2020
Мислења
79
Поени од реакции
76
opusteno,sad je demokratija svi glasaju za onoga koga vole trazili ste gledajte ,posla za omladinu .nema vise korupcije netreba veza za posao,fre zdrastveno ali kad bi ze zajebavali,preko noci svi postali vjernici kod sva 3 naroda a neizlaze iz kafana obaraju se svi rekordi u cuganju,peznije sve manje place dali ih uopste ima pitanje je i sad sta ostaje nista drugo nego da se ratuje jer ovakvo izobilje dojadilo
opet politika

Kajgana Shop

На врв Bottom