Samo da kazem nesto za dnevnik, pre svega, ovde niko nije duzan da pomogne nekome, ako neko pomogne svaka mu cast, ako i ne pomogne nema problema. Mislim samo da niti jedna frka nije nastala zbog toga sto neko nece nekom pomogne, vec iz drugih stvari koje kao sto neko rece veze nemaju sa temom.
Kako bre nazvati to sto neko s kim si pisao na Skajpu sad huska nekog drugog, davajuci mu informacije o tebi koje je saznao od tebe preko Skajpa? Dal moras biti toliko dete da nekom prenosis te licne informacije? To je vama pojedincima normalno? Nebitno, ne stidim se nicega, neka preprica sve kad je vec poceo, mozda i jeste, to govori o njemu a ne o meni. Nebitno, da se vratim na "temu".
Ako neko ne pomogne meni ne znaci da nije pomogao nekom drugom. Ne treba nikog osudjivati zbog toga, neko stvarno nema vremena jer ko se upustio u to pomaganje drugima mogao je da vidi koliko je nekim ljudima tesko objasniti i sad zamislite da vam se javi 30 ljudi, razlicitih vestina, nekome je dovoljno da ukapira posle 5 minuta a nekom nije dovoljno ni 20. Jbg nismo svi isti.
Ja licno ne pomazem svima, prosto ne mogu stici, pomognem kome mogu, i kao sto sam rekao, ni to nisam u obavezi, niti niko od nas, ko hoce super, ko nece opet super.