Kako bolan nisi uvredio, sto se pravis mutav? Ne vredjas mene samo.. Ali nisi ti toliki problem, covek je los pa los, tu nema leka, problem je onaj sto ti dozvoljava to.Ponavljam , neka neko citira bilo koj post gdje sam ja nekoga uvrijedio , ponavljam UVRIJEDIO, a kamoli opsovao tako nisko i jadno kao Gargić maloprije.
Uvijek su se aristokrate razlikovale od kočijaša jebiga
Jel to što ti neko napiše Gargić tolika uvreda da trebaš nekome psovati djecu , sestre , oceve , majke ...ovo je virtuelni svijet i to je tvoja jedina sreća papčino jedna !Kako bolan nisi uvredio, sto se pravis mutav? Ne vredjas mene samo.. Ali nisi ti toliki problem, covek je los pa los, tu nema leka, problem je onaj sto ti dozvoljava to.
Da stavim tacku na ovo a tebe na ignore. Ukratko, ti ako ne shvatas da si nekog uvredio onda neces shvatiti ni da ti se nacrta.. Jadno je da se vadis sad na to da to nije vredjanje. Al nisi ti kriv, mozda ti mentori takvi.. Isti oni koji ti odaju necije informacije sa skajpa.. Dno dna.
Marko a i ti ste prijavljeni na Kajgani, posto on nece da radi svoj posao mozda ce nekog drugog da zaduze pa da neko novi zavede red ovde.
Nordic nisam probao, neki hvale i Gotit, ja za clientportal kažem da je dobar.Neki kazu najbolja strana lista, mada je meni nordic puno bolji
Автоматски споено мислење:
Ovo mi je umalo promaklo , koliko si samo pokvaren i kako podlo mi želiš imputirati nešto da bi prebacio skroz u drugi kontekst izgovoreno.Tebi je davno postavljena.. dupeuvlakac
Tebi je "dobra zajebancija" prozivanje ljudi koji su na traktorima morali da beze da ih ne bi klali? Ali nije to tvoj mentalni problem, to je problem ovog moderatora koji ti do dozvoljava.
Hahaha ti si kralj,ali stvarno!!Rano je jutro,meni se spava
Trljam oči i pada mi glava
Nije mi žao šta se budim
Ljep dan vam želim i puno vas ljubim.
Dobri ljudi dobro jutro.Mir forumu ovom.
Drug, radi tvog pozitivnog stava i sirenja dobre volje i tolerancije na forumu evo za tebe jedna iz tvog kvarta, da je barem vise takvih kao ti.Rano je jutro,meni se spava
Trljam oči i pada mi glava
Nije mi žao šta se budim
Ljep dan vam želim i puno vas ljubim.
Dobri ljudi dobro jutro.Mir forumu ovom.
Muka vas naterala, verovatno vam je kablovska nedostupna I skupa !Što mi se čini da Bosanćerosi i po koji Hercegovac dominiraju ovdje
Budi dobar s kim hoces, to sto nekome smeta sto si bolji sa Perom nego sa Mujom je njegova stvarI, kako sad da budem dobar sa svima ?
Ako sam dobar sa ovim, ne valja onom, a ako sam dobar sa onim, ne valja ovom !