A, jel nema ovde podela po nacionalnoj osnovi ?!Budi dobar s kim hoces, to sto nekome smeta sto si bolji sa Perom nego sa Mujom je njegova stvar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A, jel nema ovde podela po nacionalnoj osnovi ?!Budi dobar s kim hoces, to sto nekome smeta sto si bolji sa Perom nego sa Mujom je njegova stvar![]()
Ima brate, pojedinci se prave fini, pomirljivi ali tu s vremena na vreme se nadju pa pominju traktore i oluje jbgA, jel nema ovde podela po nacionalnoj osnovi ?!
Na veliku žalost,ima i ovde!A, jel nema ovde podela po nacionalnoj osnovi ?!
Pa naravno javno sam listu tražio a ti je nebi poslao nepomazes ništa a najviše se mješas u sveNa veliku žalost,ima i ovde!
ljudi ja sam HOPCUP al me niste prepoznali , ne mogu se više pretvarat![]()
pa on misli ako ima skener da je glavna faca ovdeKod nas se kaže, usta moja falte me poderacu vas.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne jedan jaro , nego sve sto postoje na dunjaluku..pa on misli ako ima skener da je glavna faca ovde
i sta ako imas ja nemam skener a imam hiljadu makova ti negledas nista sem sto skeniras to ti je bolest druzeNe jedan jaro , nego sve sto postoje na dunjaluku..
A sta ovdje se inace khurci goblenima?![]()
Ma sta kazes!?Ti javno trazio,a ON ti nije poslao!Eeeeeeee, kakvih sve ljudi ima!A ja kad GA vidim,usi cu mu njegove iscupati!Da znas!Pa naravno javno sam listu tražio a ti je nebi poslao nepomazes ništa a najviše se mješas u sve
opet politikaopusteno,sad je demokratija svi glasaju za onoga koga vole trazili ste gledajte ,posla za omladinu .nema vise korupcije netreba veza za posao,fre zdrastveno ali kad bi ze zajebavali,preko noci svi postali vjernici kod sva 3 naroda a neizlaze iz kafana obaraju se svi rekordi u cuganju,peznije sve manje place dali ih uopste ima pitanje je i sad sta ostaje nista drugo nego da se ratuje jer ovakvo izobilje dojadilo