Malo sutra druže, portovi rade i dan danas a i ja se nagledao utakmica na njemu i udp jedini koji je najbolji i koji se drži i dan danas... em kvalitetno em lako za naći....Exenet cisto gubljenje vremena a i zivaca sa ovim javnim portovima to ne da secka nego ubija
Nikad nisam bio ljubitelj exeneta iako mi je nis tu u komsiluku
a zasto sam ne proveris evo Beric ti sve objavil kod ruse.Ајд' да видим дал' хоће неко од вас мајстора да ми каже који је наставак за Звезда ТВ у ЕХЕ-NЕТ
Fala unapred.
ja sam punoletan (imam puno leta)Jel gledas ti exe net ?
jedino je kvalitetan i lako za naći, ali , čak ni Sio1.NET ne menja tako često parametre. Trenutno je sve ok ali iz iskustva ne za dugo. Ima Niš, Pirot, Leskovac..............Malo sutra druže, portovi rade i dan danas a i ja se nagledao utakmica na njemu i udp jedini koji je najbolji i koji se drži i dan danas... em kvalitetno em lako za naći....
Па дал' ти је то дедовина па сам да гледаш? гледам и ја ал' немам тај канал.Malo sutra druže, portovi rade i dan danas a i ja se nagledao utakmica na njemu i udp jedini koji je najbolji i koji se drži i dan danas... em kvalitetno em lako za naći....
Од њега нема корист.a zasto sam ne proveris evo Beric ti sve objavil kod ruse.
Имам и ја пуно лета (и у године и летови авионом)ja sam punoletan (imam puno leta)
Сви причате у ребусима, разјасни у којим статусима?na pojedinim statusima exe neta rade i sk kanali...
Vidi ovako malo da se potrudite svi vi našli bi sve kanale, uopšte nije velika mudrost kako su ih slagali, kada sam saznao tj upratio sve na njihovom ip:port/status koje sve imaju nove nastavke a da nisu oni stari ulovio sam star i superstar i u tom rangu i ostale kanale, ništa lakše, to je za početnike, a i ništa veliko exenet nije menjao osim što je izbacio neke i ubacuje stalno nove.... I eto zašto bih ja širio koji su nastavci i ovako su svi zajašili na taj jedan ip:port... Tako da potrudite se malo, a za exenet vam ne treba skener, nego exel i skockate nastavke i ubacite u vlc, ništa lakše i tako sam i našao sve... Toliko od mene... Uzivajte...Па дал' ти је то дедовина па сам да гледаш? гледам и ја ал' немам тај канал.
Автоматски споено мислење:
Од њега нема корист.
na pojedinim statusima exe neta rade i sk kanali...