Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
Ima li gdje kupit domaćeg meda i oraha?

dobio sam neku xxx dobru listu , a ne smijem je otvorit nespreman :D

Член од
26 октомври 2019
Мислења
624
Поени од реакции
1.500
@lemi za bolju nagradu treba da se obratis pifiju, on ce ti dati nesto super ! ;) :) :D
Ma nije u pitanju nagrada :) Ja sam,relativno nov u iptv hobiju pa mozda nisam dovoljno upucen u ove"zavrzlame":).Ali mi se cini da mnogi pojedinci(cast izuzetcima)javno postavljaju ove liste i mac adrese da bi naskodili"konkurenciji".Mozda ne znaju da ima ljudi koji stvarno uzivaju gledajuci nase kanale,ili je za njih ovo samo za..bancija:).Evo npr.ovaj link sa Afrika sport kanalom...Dobra lista sa nasim kanalima.Ima i "Nova Sport" sa video rezolucijom 1920x1080.Sigurno nece dugo raditi:)
Pozdrav.

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Ma nije u pitanju nagrada :) Ja sam,relativno nov u iptv hobiju pa mozda nisam dovoljno upucen u ove"zavrzlame":).Ali mi se cini da mnogi pojedinci(cast izuzetcima)javno postavljaju ove liste i mac adrese da bi naskodili"konkurenciji".Mozda ne znaju da ima ljudi koji stvarno uzivaju gledajuci nase kanale,ili je za njih ovo samo za..bancija:).Evo npr.ovaj link sa Afrika sport kanalom...Dobra lista sa nasim kanalima.Ima i "Nova Sport" sa video rezolucijom 1920x1080.Sigurno nece dugo raditi:)
Pozdrav.
Kazem, vremenom ces nauciti mnogo toga ! ;) :)
Pitanje (ustvari ukazivanje na nesto, sto mogu iskoristiti) sam postavio bas takvim pocetnicima kao sto si ti, da bi malo vise gledali i razmisljali ! ;)

Член од
3 декември 2018
Мислења
514
Поени од реакции
2.884
Pozdrav.
Eto ti jedna takva na PM. Neka se nađe :)

Kajgana Shop

На врв Bottom