Znam to,ali je samim tim i upropastio,pa to ne vidim kao nagraduNišta, samo ti je objavom tog jednog kanala na tom postu dao i celu listu... Sva mudrost hehehe
Tako te podjebava to mu je negova nagrada .Da mislis da je nesto posebno a ustvari nista.Mucis se da das otgovor na nesta sto nista nevredi.Znam to,ali je samim tim i upropastio,pa to ne vidim kao nagradu
Ma nije u pitanju nagrada Ja sam,relativno nov u iptv hobiju pa mozda nisam dovoljno upucen u ove"zavrzlame".Ali mi se cini da mnogi pojedinci(cast izuzetcima)javno postavljaju ove liste i mac adrese da bi naskodili"konkurenciji".Mozda ne znaju da ima ljudi koji stvarno uzivaju gledajuci nase kanale,ili je za njih ovo samo za..bancija.Evo npr.ovaj link sa Afrika sport kanalom...Dobra lista sa nasim kanalima.Ima i "Nova Sport" sa video rezolucijom 1920x1080.Sigurno nece dugo raditi@lemi za bolju nagradu treba da se obratis pifiju, on ce ti dati nesto super !
Da neces mozda da pravis kamagru heheheheIma li gdje kupit domaćeg meda i oraha?
dobio sam neku xxx dobru listu , a ne smijem je otvorit nespreman
Kazem, vremenom ces nauciti mnogo toga !Ma nije u pitanju nagrada Ja sam,relativno nov u iptv hobiju pa mozda nisam dovoljno upucen u ove"zavrzlame".Ali mi se cini da mnogi pojedinci(cast izuzetcima)javno postavljaju ove liste i mac adrese da bi naskodili"konkurenciji".Mozda ne znaju da ima ljudi koji stvarno uzivaju gledajuci nase kanale,ili je za njih ovo samo za..bancija.Evo npr.ovaj link sa Afrika sport kanalom...Dobra lista sa nasim kanalima.Ima i "Nova Sport" sa video rezolucijom 1920x1080.Sigurno nece dugo raditi
Pozdrav.
Eto ti jedna takva na PM. Neka se nađeMa nije u pitanju nagrada Ja sam,relativno nov u iptv hobiju pa mozda nisam dovoljno upucen u ove"zavrzlame".Ali mi se cini da mnogi pojedinci(cast izuzetcima)javno postavljaju ove liste i mac adrese da bi naskodili"konkurenciji".Mozda ne znaju da ima ljudi koji stvarno uzivaju gledajuci nase kanale,ili je za njih ovo samo za..bancija.Evo npr.ovaj link sa Afrika sport kanalom...Dobra lista sa nasim kanalima.Ima i "Nova Sport" sa video rezolucijom 1920x1080.Sigurno nece dugo raditi
Pozdrav.
Gde si @bobanku kuco stara !
Skinuo sam ja nju iste sekunde,nije se bila ni oladila Brzo ucimKazem, vremenom ces nauciti mnogo toga !
Pitanje (ustvari ukazivanje na nesto, sto mogu iskoristiti) sam postavio bas takvim pocetnicima kao sto si ti, da bi malo vise gledali i razmisljali !