Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
7 мај 2013
Мислења
124
Поени од реакции
204
Ајд' да видим дал' хоће неко од вас мајстора да ми каже који је наставак за Звезда ТВ у ЕХЕ-NЕТ
Fala unapred.

Член од
8 јуни 2019
Мислења
317
Поени од реакции
321
Exenet cisto gubljenje vremena a i zivaca sa ovim javnim portovima to ne da secka nego ubija
Nikad nisam bio ljubitelj exeneta iako mi je nis tu u komsiluku
Malo sutra druže, portovi rade i dan danas a i ja se nagledao utakmica na njemu i udp jedini koji je najbolji i koji se drži i dan danas... em kvalitetno em lako za naći....

Член од
6 мај 2017
Мислења
1.425
Поени од реакции
2.873
Malo sutra druže, portovi rade i dan danas a i ja se nagledao utakmica na njemu i udp jedini koji je najbolji i koji se drži i dan danas... em kvalitetno em lako za naći....
jedino je kvalitetan i lako za naći, ali , čak ni Sio1.NET ne menja tako često parametre. Trenutno je sve ok ali iz iskustva ne za dugo. Ima Niš, Pirot, Leskovac..............

Последно уредено:
Член од
7 мај 2013
Мислења
124
Поени од реакции
204
Па дал' ти је то дедовина па сам да гледаш? гледам и ја ал' немам тај канал.
Автоматски споено мислење:

a zasto sam ne proveris evo Beric ti sve objavil kod ruse.
Од њега нема корист.

ja sam punoletan (imam puno leta)
Имам и ја пуно лета (и у године и летови авионом) :)
него ако имаш дај да гледам и ја.

na pojedinim statusima exe neta rade i sk kanali...
Сви причате у ребусима, разјасни у којим статусима?

Последно уредено:
Член од
8 јуни 2019
Мислења
317
Поени од реакции
321
Па дал' ти је то дедовина па сам да гледаш? гледам и ја ал' немам тај канал.

Од њега нема корист.
Vidi ovako malo da se potrudite svi vi našli bi sve kanale, uopšte nije velika mudrost kako su ih slagali, kada sam saznao tj upratio sve na njihovom ip:port/status koje sve imaju nove nastavke a da nisu oni stari ulovio sam star i superstar i u tom rangu i ostale kanale, ništa lakše, to je za početnike, a i ništa veliko exenet nije menjao osim što je izbacio neke i ubacuje stalno nove.... I eto zašto bih ja širio koji su nastavci i ovako su svi zajašili na taj jedan ip:port... Tako da potrudite se malo, a za exenet vam ne treba skener, nego exel i skockate nastavke i ubacite u vlc, ništa lakše i tako sam i našao sve... Toliko od mene... Uzivajte...

Член од
10 октомври 2017
Мислења
380
Поени од реакции
746
Za exe net vam treba samo status i simple player za pocetnike se ovo odnosi i skenirajte sve moguce kombinacije i od 1 do 255 i portove isto tako a ja juce nasao jedan kanal koji dosad nisam sretao al ja ne slikam jer uvek pisem sa telefona
Inace trajace jos jedno 7-10 dana dok ne promene vlasnici,nije im ovo sevte

Член од
24 ноември 2007
Мислења
174
Поени од реакции
110
Nekoj program za generiranje na sekvencionalni mac adresi vo daden opseg (pr. 00:1A:79:00:00:00 do 00:1A:79:1F:FF:FF)?

Kajgana Shop

На врв Bottom