Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Moram velikim jer samo tako izgleda udje u glavu.

Drzi se ti svoje price koliko hoces, to sto ti "nemas snage da pojedincima snimas i crtas" je zapravo samo izgovor da se popravdas kad nisi u pravu a neces da priznas cak i kad vam se snima i crta. Ali nebitno, stavljam tacku na jebeni ART.

Zapravo, nemam 1.500 mac adresa vec nesto preko 4.000 sa MAC i 1200 sa U/P

Последно уредено:
Член од
16 ноември 2013
Мислења
254
Поени од реакции
910
kad nisi u pravu a neces da priznas cak i kad vam se snima i crta. Ali nebitno, stavljam tacku na jebeni ART.
Pa jel covek obrisao i radi mu posle par dana i napise covek da je resetovao ruter vise puta i nije radilo sve dok nije obrisao folder Art i kaze covek hvala ti sad mi radi posle par dana .
I sta ja sad treba tebi da dokazujem i snimam video i kacim na youtube.
Jel mu radi sad ili neradi.
Pa radi mu .
Nema veze vazno da smo pomogli coveku i da mu radi.

4000 ? a kolko neradi od tih 4000

Nemoj da se nerviras samo, ovde ljudi treba da dodju da uzivaju a ne da se nerviraju.

Последно уредено:
Член од
10 октомври 2017
Мислења
380
Поени од реакции
746
ma vi sto pisete iz oba tabora za art ne stoji
Moj prijatelj mi poslao nekoliko art da ih probam kod njega nisu htele ja sam probao jednu nije htela probao drugo isto nijehtela.onda pozovem mog poznanika inace po meni experta za art
i on mi posalje validan art i taj art mi radi i dan danas nit sam imao ban nit sam menjao ip adresu
Tako da djaba krecite u oba tabora bar kod mene

Член од
16 ноември 2013
Мислења
254
Поени од реакции
910
Последно уредено:
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.781
Поени од реакции
5.048
Ќе ми каже некој зошто ми работи STB EMU само на 4G а не на WIFI. И решенија...може по ПП. Малку сум нуб од оваа работа.

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Pa jel covek obrisao i radi mu posle par dana i napise covek da je resetovao ruter vise puta i nije radilo sve dok nije obrisao folder Art i kaze covek hvala ti sad mi radi posle par dana .
I sta ja sad treba tebi da dokazujem i snimam video i kacim na youtube.
Jel mu radi sad ili neradi.
Pa radi mu .
Nema veze vazno da smo pomogli coveku i da mu radi.

4000 ? a kolko neradi od tih 4000

Nemoj da se nerviras samo, ovde ljudi treba da dodju da uzivaju a ne da se nerviraju.
Ne treba nista ni da slikas ni da snimas, od pocetka vam se govori da je dovoljno da se resetuje IP, e sad, dal to radi kod svih ili ne je vec nesto o cemu se moze diskutovati, kao i to brisanje foldera. Kod mene i kod nekih brisanje ne pomaze, samo menjanje IP adrese. I to je ono sto vam se govori, al ajde nema veze. Nebitno vise.

Koliko mi radi macova tj ne radi od svih koje imam, dosta i ne radi, dosta i radi, ko ce sve proveriti, a ni ne trebaju mi svi da rade, nekad ce neki raditi, nekad nece, uvek ce imati sta da se gleda.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Член од
16 ноември 2013
Мислења
254
Поени од реакции
910
Samo vi lajkujte jadan drugom postice, cak i kad niste u pravu, samo pokazujete da smo u pravu kad kazemo za vas pojedine sa SF da ste kao neka sekta.
Kad je
bobanku
banovan na SF a bio je covek u pravu i na pravdi boga banovan i to je bilo vezano za Exe Net ,ja sam tamo otvorio temu i napisao da to nije u redu i da je covek u pravu i da su pogresili sto je banovan i da su se ogresili o coveka.
Tako da nestoji to za sektu sto si rekao za SF jer mi i ovde i tamo suprotstavljamo i misljenja i pricamo o svacemu i svakome i svako ima svoj stav i svoje misljenje i nije uvek isto ,nego i razlicito.

Kajgana Shop

На врв Bottom