- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
.... kazes zakljucaj pm !
a, ne pominjes onih 100e sto si poslao
E to je za mene cena,ti sad formiraj cenu zato nisam hteo javno,koga kako klepiš ti vidi I vredi svaku paru nek se i to zna.... kazes zakljucaj pm !
može li u ratama skener? samo da ne bude jedna rata odmah , a druga popodne.... kazes zakljucaj pm !
Tudje stvari i alati se nesmiju prodavati, a vi radite sto hocete, da sad svi nekcije skenere prodajemo, piiiiii.... kazes zakljucaj pm !
za tebe vazi popust i placas kada hocesmože li u ratama skener? samo da ne bude jedna rata odmah , a druga popodne
jbg. biznis je biznisTudje stvari i alati se nesmiju prodavati, a vi radite sto hocete, da sad svi nekcije skenere prodajemo, piiiiii
Cisto informativno ako moze odgovor? Dali ima neki forum ove teme(iptv) a da nisi to trazio?Prijatelji ima li neko c liniju viska,dobru da posalje.Interesuje me samo da otvara ceo polaris.
Hvala svima unapred!
kod kineze nije stavil jos.Cisto informativno ako moze odgovor? Dali ima neki forum ove teme(iptv) a da nisi to trazio?
kako moze biti dobro kad ti radat samo 2 kanala
U hrvatskoj HT mijenja rutere i na nove rutere kad skeniras sa tim skenerom automatski blokiraju internet,pa te za neko vrijeme zovu iz zagreba gdje ti otvoreno odgovore da sa vase ip se vrsi napadaj na ip adrese i ako se nastavi da ce se uskratiti usluga.U tu grupu i ja spadam jer sam dobio taj ruter famozni koji ima i 4G 100 giga,tako da za mene nema vise uzivancija dremaza tebe vazi popust i placas kada hoces
Автоматски споено мислење:
jbg. biznis je biznis
Tako nešto je i u Švici tj još gore,kazne su ogromneU hrvatskoj HT mijenja rutere i na nove rutere kad skeniras sa tim skenerom automatski blokiraju internet,pa te za neko vrijeme zovu iz zagreba gdje ti otvoreno odgovore da sa vase ip se vrsi napadaj na ip adrese i ako se nastavi da ce se uskratiti usluga.U tu grupu i ja spadam jer sam dobio taj ruter famozni koji ima i 4G 100 giga,tako da za mene nema vise uzivancija drema
radat, radat, samo sto kod tebe to neradat, tu je razlika...kako moze biti dobro kad ti radat samo 2 kanala
ja daj slika da vidimo da ne lazes.radat, radat, samo sto kod tebe to neradat, tu je razlika...
U hrvatskoj HT mijenja rutere i na nove rutere kad skeniras sa tim skenerom automatski blokiraju internet,pa te za neko vrijeme zovu iz zagreba gdje ti otvoreno odgovore da sa vase ip se vrsi napadaj na ip adrese i ako se nastavi da ce se uskratiti usluga.U tu grupu i ja spadam jer sam dobio taj ruter famozni koji ima i 4G 100 giga,tako da za mene nema vise uzivancija drema