Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126
.... kazes zakljucaj pm ! ;) :) :D
a, ne pominjes onih 100e sto si poslao ;)
E to je za mene cena,ti sad formiraj cenu zato nisam hteo javno,koga kako klepiš ti vidi ;)(y):D:DI vredi svaku paru nek se i to zna
može li u ratama skener? samo da ne bude jedna rata odmah , a druga popodne :D
Tudje stvari i alati se nesmiju prodavati, a vi radite sto hocete, da sad svi nekcije skenere prodajemo, piiiiii
Dajem 30 eura,pa za toliko i ostali prodaju.Ne bi ni toliko al ajde moj si. ;) ;) ;)
Автоматски споено мислење:

U hrvatskoj HT mijenja rutere i na nove rutere kad skeniras sa tim skenerom automatski blokiraju internet,pa te za neko vrijeme zovu iz zagreba gdje ti otvoreno odgovore da sa vase ip se vrsi napadaj na ip adrese i ako se nastavi da ce se uskratiti usluga.U tu grupu i ja spadam jer sam dobio taj ruter famozni koji ima i 4G 100 giga,tako da za mene nema vise uzivancija drema
Kod mene je odavno tako, cim krenem nema neta.:(:(

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Taj skener je na crnoj listi odavno jer se sa njim mogu puno stvari obavit osim drema ja sam opremio jednu radio stanicu sa pjesmama i raznim drugim stvarima pokupio sam jednima cio program sve zivo sa racunala ima to vec neko vrijeme hahaha

:facepalm:
Nemoras da mi se zahvaljujes .
Koliko puta si me nasmejao do sad ,da samo znas.
Nema takvog srafa na ovim ruterima svi skeneri sve radi osim tog jebanog Network IP Scannera

Последно уредено:
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
a, da okrenete onaj sraf :D
bi da ga ima okrenuo bi ja i susedu ako treba i ruter al nema toga pozadi hahaah na tim famoznim huawei.Nije meni do drimova nego onih famoznih laptopa i racunal a to je uzivancija a znas one razne tete sta nades hahah sjecas se

Член од
27 февруари 2017
Мислења
645
Поени од реакции
894

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom