- Член од
- 8 јуни 2019
- Мислења
- 319
- Поени од реакции
- 321
Vidiš i sam da ne radi više...http://80.72.72.22/stalker_portal/c/ niko mi nije odgovorio dali radi ovo ..
Vidiš i sam da ne radi više...http://80.72.72.22/stalker_portal/c/ niko mi nije odgovorio dali radi ovo ..
ne radihttp://80.72.72.22/stalker_portal/c/ niko mi nije odgovorio dali radi ovo ..
Boleli Pristi od kucanja
![]()
Ako neko ima strim novi od ovoga neka mi posalje na pp, Hvala unapred svim članovima znaju oni ko su, ko mi uvek pomogne. Hvala Vam unapred drugari.jel je vlasnik ovoga ili ko ima ovo:
nek se javi na pm.
Pošalji test da vidim šta ima!Nema bolje reklame od vas![]()
Daj se vise pogledaj u ogledalo laprdas ovdje na forumu ko da ti pola mozga samo funkcionira majke mi mile bas bih te htio javno upoznat da vidim sta se to skriva u tvojoj glavi.Ovdje ko da vas pola izgubljeno u vremenu i prostoru kao da ste zalutali u 21 stoljece.Liste i kanali jebote jako vazni segmenti u zivotu od toga se umire ako nemas pink,ajte vise jebo vas ko djeca od 6 godina.Pola vas ovdje bolesno jer ste se izgubili izmedu nekoliko forumu.Fuj cista bolest,jebo vas liste kad niste u mogucnosti izdvojit jednu veceru za placeni max tv total ili sta vec,ma pocnite vec jednom zivit istrunut ce te na ovim forumima ,zene ce vam naci jebace a vi ce te drkat na stranice i slike fujA sta to nece ici ko ti ce nekome nesto zabranit hahaha
Kad bolje razmislim upravu si.Prvi ja ,imam stalkera vrhunski bar 20-tak a tako reć uopće ih ne gledam.Koju ukatmicu lige prvaka i to je to.Ali šta se može ,takvi smo mi ljudi!Daj se vise pogledaj u ogledalo laprdas ovdje na forumu ko da ti pola mozga samo funkcionira majke mi mile bas bih te htio javno upoznat da vidim sta se to skriva u tvojoj glavi.Ovdje ko da vas pola izgubljeno u vremenu i prostoru kao da ste zalutali u 21 stoljece.Liste i kanali jebote jako vazni segmenti u zivotu od toga se umire ako nemas pink,ajte vise jebo vas ko djeca od 6 godina.Pola vas ovdje bolesno jer ste se izgubili izmedu nekoliko forumu.Fuj cista bolest,jebo vas liste kad niste u mogucnosti izdvojit jednu veceru za placeni max tv total ili sta vec,ma pocnite vec jednom zivit istrunut ce te na ovim forumima ,zene ce vam naci jebace a vi ce te drkat na stranice i slike fuj
Torpedo vidis da si glup pa nema on veze sa gradinom bolje da neznas ko se krije iza tok nicka hahah majke mi mile i tebi fali daska u glavi pitaj ako ti nesto nije jasni vidis da vas jebavaju ovdje nekoliko clanova hahah a vi popusili ko i uvijek ko sta si i popusio da neko meni daje nesto iz vaseg jebanog vipa,krivo te informiseju![]()
Malo popravi kvalitet, sramota je ovo nekom pokloniti a kamoli platiti.
Pa naravno aj molim te reci mi kakva korist po cijele dane visit ovdje i citat sta je ko napisao,ja imam max tv sa hd kanalima i sta gledam po neku tekmu,meni ljepse da odem u vinograd nesto okrenemo odkartamo koju belu i uzivancija, a ne da se prcimo ovdje sta je neki virtualni jebandija napisao.Pa ovdje imaju ljudi po 10 naloga sami sa sobom pricaju sebi lajkaju.Pa tu u rasparvi sudjeluje 20 ljudi po nekoliko nickova, i 6 ljudi koji lajkaju hahahKad bolje razmislim upravu si.Prvi ja ,imam stalkera vrhunski bar 20-tak a tako reć uopće ih ne gledam.Koju ukatmicu lige prvaka i to je to.Ali šta se može ,takvi smo mi ljudi!