Kako napišete mac vrstico?Hvala
Bio clan tog foruma od 2011.
kakšen je vzorec?
Kako napišete mac vrstico?Hvala
Bio clan tog foruma od 2011.
Iz razloga što svi trče da javno objave. Vjerovatno je nećeš više ni vidjeti. Na prethodnoj stranici lik objavio mac, user i pass linije bez roka trajanja. Za taj server hopcup je objavio dva maca i svi su se nakačili na to. Sad više nema svima gledati.http://apzz.xyz:82/c/ Pitanje za forumovce zbog cega nemogu da vidim ovu adresu....hvala
neprdi ,vise dusevna bijedo idi svojim putem i zaobidji me se vise .soli pamet fukavcima prsanima i ostalim strucnjacima od mene odjebi u skokovima ako hoces sve da ode u k samo reci a objavim citavu historiju od zadnjih nkoliko godina sve slozenoko r roman bogami trebalomi da islikam skoro dva dana ali vrijedilo je truda pa nek ljudi vide koje,koga gurao otisao sam nez vrijedanja bez ljutne i sad nesto glumis tu u kurcis se pusti me na mirui mas svoj forum svoje fuikavce i prsane ili ce sve otici u k krasni ,uzivaj i odj u skokovima od mene .saberi dva plus dva i razmisli jedno tvoje pisanje na moj racun jos i vidjeces za mene ti vise nepostojis prihvati to i idemo dalje ,dozovi se pameti nisi ti banovaci
Hvala ...Izlazi mi slika kablovskog resiveraIz razloga što svi trče da javno objave. Vjerovatno je nećeš više ni vidjeti. Na prethodnoj stranici lik objavio mac, user i pass linije bez roka trajanja. Za taj server hopcup je objavio dva maca i svi su se nakačili na to. Sad više nema svima gledati.
Mislim da ne treba javno ubacivat bas nista ....Sto se tice foruma dosad je najbolji .....Hvala ...Izlazi mi slika kablovskog resivera
VPN i vidjetćeš!http://apzz.xyz:82/c/ Pitanje za forumovce zbog cega nemogu da vidim ovu adresu....hvala
Meni sada radi bez VPN. Server je radio, samo url nije bio u funkcijiVPN i vidjetćeš!
Burazeu, dijela pricaju glasnije i od 1000 rijeci. HVALA ZOKI!!!javi se na pm dacu ti listu sa vise konekcija i neplacaj nikome nista ionako se uskoro prelazi na novu platformu samo mac nece biti dovoljan vec su neki serveri presli na to
radit ce ti tako dugo dok ja hocu poslali su mi na email za promjenu lozinke tako brisi sve sta imas gore jebivetruvidi nalog mi jos radi bas cudno
sad cu ti ja malo objasniti ko je inter da vidis koga kitis za kraljae o tome vam pricam Kralj ostaje Kralj@zokiniko
Zasto se ljutis druze reci mi valjda ima pravo ko i drugi da iznesem svoje misljenje, @zokiniko mi je mnogo pomogao zato ga postujem cenim i velicam mislim da tu nema nista lose. Lpradit ce ti tako dugo dok ja hocu poslali su mi na email za promjenu lozinke tako brisi sve sta imas gore jebivetru
Автоматски споено мислење:
sad cu ti ja malo objasniti ko je inter da vidis koga kitis za kralja
A ja sam mislio da su panelrazarac,inter,dsuki i zokiniko isti covek.![]()