Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
3 декември 2018
Мислења
517
Поени од реакции
2.900
http://apzz.xyz:82/c/ Pitanje za forumovce zbog cega nemogu da vidim ovu adresu....hvala
Iz razloga što svi trče da javno objave. Vjerovatno je nećeš više ni vidjeti. Na prethodnoj stranici lik objavio mac, user i pass linije bez roka trajanja. Za taj server hopcup je objavio dva maca i svi su se nakačili na to. Sad više nema svima gledati.

Член од
27 февруари 2019
Мислења
219
Поени од реакции
429
neprdi ,vise dusevna bijedo idi svojim putem i zaobidji me se vise .soli pamet fukavcima prsanima i ostalim strucnjacima od mene odjebi u skokovima ako hoces sve da ode u k samo reci a objavim citavu historiju od zadnjih nkoliko godina sve slozenoko r roman bogami trebalomi da islikam skoro dva dana ali vrijedilo je truda pa nek ljudi vide koje,koga gurao otisao sam nez vrijedanja bez ljutne i sad nesto glumis tu u kurcis se pusti me na mirui mas svoj forum svoje fuikavce i prsane ili ce sve otici u k krasni ,uzivaj i odj u skokovima od mene .saberi dva plus dva i razmisli jedno tvoje pisanje na moj racun jos i vidjeces za mene ti vise nepostojis prihvati to i idemo dalje ,dozovi se pameti nisi ti banovaci

ajde stara lopino idi van i gledaj kako raste trava ,čekaju te tvoji dupelisci da daju se za jedno dobro jutro -jedna lista,cjenio sam te do ovog posta bez obzira na odnos s dsukijem ,vidi se da je dsuki u pravu ,mene i prsana boli kurac za iptv mi dođemo na forum iz zajebancije ,dsukija sam molio samo jednom listu za prijatelja,valjda ti je krivo kaj nisam tebe molio nikada,da si samo mene spomenuo nikom ništa ,nego prijatelja prsana,pa on vrijedi više nego svi tvoji dupelisci zajedno..sa 57 godina se spuštaš na taj nivo na kojem smo mi koji po tebi ništa ne vrijedimo zato možeš :pusigo:,jedino mi je žao prijatelja alfa 71 koji se nadam da neće biti kolateralna žrtva,pozdrav svim dobrim ljudima..

kenanspahic

Search Womans from your city for night
Член од
24 јули 2019
Мислења
344
Поени од реакции
211
Iz razloga što svi trče da javno objave. Vjerovatno je nećeš više ni vidjeti. Na prethodnoj stranici lik objavio mac, user i pass linije bez roka trajanja. Za taj server hopcup je objavio dva maca i svi su se nakačili na to. Sad više nema svima gledati.
Hvala ...Izlazi mi slika kablovskog resivera
Автоматски споено мислење:

Hvala ...Izlazi mi slika kablovskog resivera
Mislim da ne treba javno ubacivat bas nista ....Sto se tice foruma dosad je najbolji .....

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Член од
8 март 2012
Мислења
343
Поени од реакции
448
radit ce ti tako dugo dok ja hocu poslali su mi na email za promjenu lozinke tako brisi sve sta imas gore jebivetru
Автоматски споено мислење:

sad cu ti ja malo objasniti ko je inter da vidis koga kitis za kralja
Zasto se ljutis druze reci mi valjda ima pravo ko i drugi da iznesem svoje misljenje, @zokiniko mi je mnogo pomogao zato ga postujem cenim i velicam mislim da tu nema nista lose. Lp

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
Jbg treba pamtit i dobre stvari.... Kao recimo kad je poslao skoro svima uključujući i mene da pritisnemo admina da tebi skine ban... Znaš.. Treba cijeniti i prijateljstvo koje si imao isto kao i ona koja imaš..... Mislim nije uredu ovako javno... Jbg

Kajgana Shop

На врв Bottom