E necu ti zatvorit zokiniko nalog neka ti nije dsuki pizda da ti dokazem da ja ne igram takozatvaraj
Tu si prijatelju u pravo ja se puno puta pitam sta mi ovo sve treba.Svi smo debelo preko 18, zalosno je na sta trosimo slobodno vrijeme, jbg.![]()
Tesim se druze posto vidim da nisam najgori od sve dece, cak bih mogao reci da sam amater, hehe.Svi smo debelo preko 18, zalosno je na sta trosimo slobodno vrijeme, jbg.![]()
Moze, dapace, ali ako moze u onom bircu "Gruntovcani 2"!Tu si prijatelju u pravo ja se puno puta pitam sta mi ovo sve treba.
Ponekad nades nekog ovdje pa zajedno popijete evo ka ja sa fukavcem nasem popili nekoliko gemista kod mene upoznali se i vidli da smo obadvojica jednostavni ljudi nadam se da ces i ti kad prolazit svratit do mene na jednu picence![]()
Rekoh ja tebi drug da cemo morati nabaviti svijetlo plave sljemove i napisati na njima bijelim slovima UN, hehe.Tesim se druze posto vidim da nisam najgori od sve dece, cak bih mogao reci da sam amater, hehe.
Predivne prave narodne pesme
Sirimo pozitivnu energiju,da je vise pesama a manje svadja ljudi bi bili mnogo srecniji, prijatno veče zelim....Predivne prave narodne pesme
Pevacicu znam jos iz Zvezda granda
Izgledao normalno ispocetka ali ubrzo se povampirio nick mu odgovaraJos samo jedna mala digresija i onda idem na pivu. Kad su na onom tamo forumu dali SVIM clanovima ban "for reason SPAM" ili ti prevedeno smece, ljutio sam se na @Vampire mada mi nije bilo jasno. On i ja smo imali gadne fajtove na PP i chatu ali mi nije bilo jasno, nikad nije bio takav tip. Hvala ti @SalAs da si mi otvorio oci, mogao sam covjeku zamjeriti nesto sto nije napravio, jbg.
Sa to pricas pa ti si mene, cgmne i jos puno clanova obrisao znaju svi .Ti si briosao clanove sa navodno laznim emailovima, a sad iziogravas nekog bolesnog majmuna.Pola foruma ste obrisali ti i tvoj sin banovac lazove.Mator si covek a lazes idi vozi traktor i uzivaj .Razmisljam samo da promjenim lozinku hahahaha,samo da emaai nadem
Автоматски споено мислење:
Na iptv pozitive se promjenila administracija svi koji su izbrisani nek mi se jave bice ponovo ubaceni ,znam ko vas je brisao ali necu javno ti vise nisu u administraciji foruma pozdrav od mene