- Член од
- 30 октомври 2016
- Мислења
- 320
- Поени од реакции
- 404
Hhahah sve sto je vredilo na taj tvoj forum otislo je,dzaba ti reklame kad nemas znanja nego se kitis tudjem perjem Golube.
Hhahah sve sto je vredilo na taj tvoj forum otislo je,dzaba ti reklame kad nemas znanja nego se kitis tudjem perjem Golube.
Bravo bravo sve si lepo napisao. Svaka čast pojedincima ja to moram napisatiHhahah sve sto je vredilo na taj tvoj forum otislo je,dzaba ti reklame kad nemas znanja nego se kitis tudjem perjem Golube.
Je li on to hrvatsku nabio na kurac?
hahah pa kad i da udem niko nema jebo te pozitiv
od tih 40 listi nijedna nije vise od jedne konekcije.Zato od tih 40 ljudi koji su dobili liste mogu gledati evo sad od 12 do 6 ujutro,dok gazda spava.Ljudi okanite se ponizavanja,pa zar u googlu nema lista sa jednom konekcijom a vi se molite i ponizavate.Ukucajte u google bar index of iptv.m3u i nac i cete bez da se nekome molite,pa pun i pastebin,listi sa jednom konekcijom na svim stranama a vama se ceif uvlaciti u dupe nekom i zahvaljivati.Svasta i ovaj Bog drzi.Pa imam 1000 listi sada sa jednom konekcijom i jel trebam to dijeliti i hvaliti se kako dijelim .....Tacno nemogu shvatiti neke ljudeMa Zokiniko je zakonuvjek spreman da pomogne
Podrzavam,hvala na listi.od tih 40 listi nijedna nije vise od jedne konekcije.Zato od tih 40 ljudi koji su dobili liste mogu gledati evo sad od 12 do 6 ujutro,dok gazda spava.Ljudi okanite se ponizavanja,pa zar u googlu nema lista sa jednom konekcijom a vi se molite i ponizavate.Ukucajte u google bar index of iptv.m3u i nac i cete bez da se nekome molite,pa pun i pastebin,listi sa jednom konekcijom na svim stranama a vama se ceif uvlaciti u dupe nekom i zahvaljivati.Svasta i ovaj Bog drzi.Pa imam 1000 listi sada sa jednom konekcijom i jel trebam to dijeliti i hvaliti se kako dijelim .....Tacno nemogu shvatiti neke ljude
ozbiljno?Hhahah sve sto je vredilo na taj tvoj forum otislo je,dzaba ti reklame kad nemas znanja nego se kitis tudjem perjem Golube.
ti uopste ne bi ni trebao da ides tamo, retardi nam ne trebaju i zasto ne napises nik koji ovde koristis? To govori sve o tebi.samo napred bravo saskon
Автоматски споено мислење:
hahah pa kad i da udem niko nema jebo te pozitiv![]()
dilber ti si čudo znam te još s sultana .Zar vaši šefove dsuki i banovca koji kradu lovu(pare) članovima foruma koji su uplatili da forum opstane mozeš reći da su ok ????Mislim da je to ispod svakog nivoa .Toliko na tu temuozbiljno?
po cemu si to zakljucio?
sta je to vredilo?
pokusavas da bacis kost?
O cemu to ti majke ti?
ti nemas tri ciste o tome jarane i bolje da zacepis brnjicu. Sa tog foruma su otisla 3 dobra prijatelja i to je to. Mi smo jos uvjek raja a ti na tvoju zalost nikada neces uci u taj klub.
Автоматски споено мислење:
ti uopste ne bi ni trebao da ides tamo, retardi nam ne trebaju i zasto ne napises nik koji ovde koristis? To govori sve o tebi.
Obzirom da smo i @dilber i ja clanovi admin sekcije na tom forumu molim te da mi pojasnis nesto. Zelis reci da covjek koji vec godinama ima svoju firmu u jednoj od zapadnoeuropskih zemalja, ja koji radim za naftnu industriju i ostatak ekipe tamo koja je takodjer dobro situirana ima potrebe krasti pislhivih 90 eura? Pa je l' cujes ti sebe, jbg!dilber ti si čudo znam te još s sultana .Zar vaši šefove dsuki i banovca koji kradu lovu(pare) članovima foruma koji su uplatili da forum opstane mozeš reći da su ok ????Mislim da je to ispod svakog nivoa .Toliko na tu temu
Ne volim da se eksponiram, ali moram da se javim.dilber ti si čudo znam te još s sultana .Zar vaši šefove dsuki i banovca koji kradu lovu(pare) članovima foruma koji su uplatili da forum opstane mozeš reći da su ok ????Mislim da je to ispod svakog nivoa .Toliko na tu temu
Beton druze