Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa kud bas maminu sliku, imas li sta drugoSe gleda deka si teska nacionalisticka svinja ,se cudis zosto onaka ti vratil Saskon.
eveti predlog za avatar
Toj sto go imas samo go sramis covekot.
Bravo Zokiniko, meni netreba a ljudima koji traže treba pomoći i dati listu,a ne brojiti krvna zrnca!podjeljeno 40 listi
Прегледај го приврзокот 215406
Username: FtjODUBNCy Password: wvL5DY9jhI
ma nikako da udzem covece ja neznam sta je ovo u americi da sam trazi do sad vizu bi mi dali
pa blokiran si sta hoces covek ti je rekal vise da ne probasma nikako da udzem covece ja neznam sta je ovo u americi da sam trazi do sad vizu bi mi dali
sta sam to uradio a nisam uso au ahahahahaah ovo je smesnopa blokiran si sta hoces covek ti je rekal vise da ne probas
treba da budes pozitivan a ti nisi .sta sam to uradio a nisam uso au ahahahahaah ovo je smesno
Ozujsko,kavo je to Pivo?Pij to pivo i pazi supak il si ga dobio na freekao i putovnicu... Taj polu goli muskarac je prvak svijeta sto sam objavio zalosno da to kome smeta e jadooooooooooooooo
I kako ti mislis sad da ja spavam a?
Hhahah sve sto je vredilo na taj tvoj forum otislo je,dzaba ti reklame kad nemas znanja nego se kitis tudjem perjem Golube.