- Член од
- 30 октомври 2017
- Мислења
- 98
- Поени од реакции
- 10
Чему служи тај конвертор хени дали конвертује да може влц који си поставио да ради на андроиду или ...Пошто иначе могу инсталирати влц и без нјега хенија.Питам јер је можда одговор на мој пост сто сам питао јуче.Овде е целиот архив на VLC Media Player
http://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/
EDIT: Na Windows 7 64bit инсталирав VLC 3.0.1 64bit последната верзија и работи без застој на 5 мин па CTRL+ALT+DEL -> Start Task Manager -> Process -> end process vlc.exe
EDIT2: Конвертирани во Xenu работат без застој
http://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/3.0.1/win64/vlc-3.0.1-win64.exe
meni isto samo test poslao. anebi ništa niti izgubio. ionako ga gledamo. a vidjet cemo. mozda i da. ništa ga ne koštaNaravno da nije ko zdrava ipak je zdrava broj 1, ali ok je server
popravio se mnogo recimo od nekog vremena jer ja ga vec dugo pratim imao je 490 tako nesto kanala na pocetku sad vec sa videotekom 3000 i nesto.A imao je fox movies ful sad vidim nema.
Vidis kako lijepo pricamo o njemu cak mu i cuvamo server a neda nam listu gratis
Ako ga vec gledas, sta mu onda trazis?meni isto samo test poslao. anebi ništa niti izgubio. ionako ga gledamo. a vidjet cemo. mozda i da. ništa ga ne košta
Da je mislio vec bi dao ovako mi smo[DOUBLEPOST=1519818393][/DOUBLEPOST]meni isto samo test poslao. anebi ništa niti izgubio. ionako ga gledamo. a vidjet cemo. mozda i da. ništa ga ne košta
Sta je ljepse da ti neko da listu ili da mu ju ukrades?Ako ga vec gledas, sta mu onda trazis?
Kako da ukrade ? Pa svi koji prodaju i oni kradu hahahaDa je mislio vec bi dao ovako mi smo[DOUBLEPOST=1519818393][/DOUBLEPOST]
Sta je ljepse da ti neko da listu ili da mu ju ukrades?
Pridruzujem se stavu! Meni ovi sto prodaju i misle da su svi ovce za sisanje idu na zivce. Jer iskoriscava se neinformisanost ljudi da bi se zaradila lova.Kako da ukrade ? Pa svi koji prodaju i oni kradu hahaha
Meni sladje kad mi neko da listu vec ukradenu od ovih sto kradu
stvar je samo u padezima oni kradu mi krademoKako da ukrade ? Pa svi koji prodaju i oni kradu hahaha
Meni sladje kad mi neko da listu vec ukradenu od ovih sto kradu
Treba da krades sa mera a ne kao neka lakoma guzica da jedes sve sta se moze.stvar je samo u padezima oni kradu mi krademo
nazadnje svi krademo i nazadnje naje.... oni koji kupuju
To jest oni koji ne znaju : "znanje je snaga,znanje je moc,ucite deco dan i noc" to se u moje vreme ucilo u skoli.stvar je samo u padezima oni kradu mi krademo
nazadnje svi krademo i nazadnje naje.... oni koji kupuju
Secka i kod mene, na kodi 16 je radilo dobro a na 17 prekida. Ne znam da li je do plugina, rendera ili kodija.Jel ima neko iskustva sa podesavanjem plugina youtube u Kodi
Npr postavio sam zadnje Parove od 25.2.2018 stream, ali secka, pa me zanima mozd aneko zna jel ima podesavanje rezolucije itd.
plugin://plugin.video.youtube/?path=/root/video&action=play_video&videoid=xUI7-8QlABc
Ja ne kradem ja pecam, a to sto se love nisam ja kriv sto grizuTreba da krades sa mera a ne kao neka lakoma guzica da jedes sve sta se moze.