Koja je svrha pokazivanja ko sta ima od listi?
Da se ne ponavljam kad koga pitam za pomoć (ne da dobijem listu) oko traženja odgovori su većinom čitaj forum.
Hvala sasodanijelu na poklonima koji je vredan ali bih lično više voleo da nešto naučim nego da listam unedogled ko se hvali listama
Послато са NX549J уз помоћ Тапатока
Ako hoces samo da naucis da sceniras ove u/p liste sa tim neces nista postici,samo ces da gubis vrijeme jer nista valjano nemozes naci,prosla su ta vremena dje se sa combo listom jovan:jovan ili haso:haso miglo naci na desetine listi,sad iako nadjes nesto takvo smatraj da si samo jedan u moru ljudi koji traze i koji nadju istu tu laku listu i ona je negledljiva.
Moj ti je savjet ,uzmi denisov playlist checker ,otvori google i trazi liste,nadjes ih na hiljade kopiras i protreses ih sa playlist scaner i checker ,vjeruj mi da ces naci nesto kvalitetnije,znaci neko je naprimjer razbio neki iptv panel postavio veliki broj listi na net ,ne ugase se odma i onda one postanu kao zaboravljene jer je u medjuvremenu jos neko razbio neki panel ,podijelio na net i narod odma trci ka tome sto je novije,znaci vise trazi liste koje su postavljene prije dva mjeseca i starije,
Iz iskustva to znam jer sam nasao desetak listi sa par desetina ili stotina konekcija i rade neke vec skoro godinu iako su javne, mogu vam to i slikovito pokazat ako ne vjerujete.
Pokusaj ako nenadjes nista danas ali se potrudi, ja ti saljem dvije tri liste
Envoyé de mon A0001 en utilisant Tapatalk