Sve ovo dole je odgovor zato sto si me prozvao u svom prethodnom postu, pa moram da odgovorim na prozivku.
denisove i losmijeve skripte i alati ne vrede nista ima toliko gresaka toliko nelogicnih stvari da nebi cak ni na faksu ni zavrsni ispit prosli.
I dalje tvrdim da su godinu dana iza nas ono sta mi znamo mozda saznaju za godinu dvije tri
Strucnjak , kad budes ti napravio ili makar prepisao i spakovao skriptu da je 1+1=2
Kupicu ti novi zeleni traktor i napuniti gorivo do cepa.
Imam tvoje PP od prosle godine gde me pitas za neke stvari i pises takve gluposti iz kojih se vidi da nista neznas i nemas i da si glup ko skuvana noga.
zato tvrdim da je tocno ona izreka za pojedince zavrsit ces decko faks ali ces biti glup cijeli zivot.
Ti si se glup rodio , glup si i sad sa 50 i nesto i umreces glup,mogu da ti to i dokazem , idi stani pred ogledalo i pogledaj se i napisi nam sta si video.
Em si glup , em si nepismen.
Vidi oni se nemogu dogovorit ko me banovao na sf da poludis bind kaze ja sam ,ovaj se busa denis ne jasam,sota kaze ja sam te cak se ni to nisu mogli dogovorit.
Em si glup , em si nepismen , em si lazov.
Lepo sam ti odgovorio na PP evo i tekst i slika sta sam ti odgovorio.
Evo slika , tvrdis da sam te ja banovoa.
Nisam , vidis dole da sam se zahvalio coveku sto te banovao, da sam te ja banovao nebi imao mogucnost da se zahvalim coveku.
ako imas neki program da pristupis 'nevidljivim " delovima foruma , mogao si da ga iskoristis da vidis ko te je banovao.
Zakljucak:
Neznam zasto ti ovde na forumu tolerisu da vredjas ljude ,lazes ljude i da se predstavljas lazno .
Kao po pravilu posle dodju i obrisu moje postove koji su odgovor na tvoje gluposti i lazi.
Evo ja sam ti ukratko odgovorio samo na ovaj tvoj zadnji post i moji odgovori su gore.
Mi koji dolazimo na ovaj forum godinama znamo kakva je atmosfera bila ovde ranije , od kako je vas par Narikaca doslo jer ste banovani sa svih foruma , tuzno je gledati sta se ovde pise .
Pa pogledajte unazad par meseci od kako ste vi dojahali na forum , nema 10 korisnih postova iz kojih covek moze nesto da nauci , ranije su ljudi ovde dolazili da nauce nesto , da vide nesto novo , da se druze .
Ti si ubedljivo najgori sa svojim ponasanjem , nekulturom , svojim lazima,zakulisnim radnjama.
U svakom selu ili gradu postoji ona jedna baba komsinica ,koja tracari,zna sve ,ogovara,pravi spletke,pravi zlo.
E ti si ta baba ovde i na svim forumima.
Na SF si popio ban jer nemozes tako da se ponasas tamo i niko nece da tolerise zlu i naopaku babu.
Na Sultanovicima pokusavate evo vec neko vreme ,ali vas sprecavaju da im minirate forum.
Jedino ovde trenutno koristite situaciju jer ljudi nemaju resurse da pokrivaju ovaj deo i sta ste napravili , kao Narikace kukate po svaki dan na ljude sa drugih foruma i nove ljude koji se pojave na ovom forumu ,nikoga nista niste naucili,bacite ljudima mrvice i trazite im na pp da vam se zahvaljuju javno,ma strasno je kolko ste jadni i kolko ste bolesni.
I svaki dan se hvalite?Sa cime?Mislite da imate nesto vredno?
Pa daj napisi vec jednom sta to ti imas vredno sto ja nemam ,ajde prosvetli nas , sta je to tako vredno, pa si ti tako pametan , vazan i srecan a mi glupi i tuzni.