sta ce ti novi kada stari jos rade,malo postavke izmjeni u udri opet
Slusaj sad cu ti nesto reci sto nisam htio i izvinjavam se je jednoj osobi ali denisove i losmijeve skripte i alati ne vrede nista ima toliko gresaka toliko nelogicnih stvari da nebi cak ni na faksu ni zavrsni ispit prosli.Mislio sam da si kulturniji momak ili covjek nadi se ali tebe nisam nikad uzeo u svoj post ni tebe ni bilo koga drugog mislim sto kazu ljudi da je bolje izgubit 5 prijatelja nego dobit jednog neprijatelja ali nezelim se spustat nivo gdje nema nivoa ako imas sta da kazes reci ovdje i javno nekrijem nista tu sam D3n1 ili vec kako
Mislim da ako imas sta rec da si covjek reci sta te boli !!! Pozzz
Jeli mislis da si ti faca ako mozes ili znas skriptu uradit ... Gdje je problem ovdje se obrati ili ???
Daj mi ip adresa da gi prijavim nadleznima organima na pp i videce tada mac adrese i skenere .pa nema mnogu blokirano samo 20 ip adresi cudno i toa samo od makedonija pffff[DOUBLEPOST=1487462127][/DOUBLEPOST]
ohhh mo ri majko abe vie stvarno ste maheri za fotografiranje mi mnogu e krataka za bitkananenretvi hahahaha odi pod nekoja maloka izm..j se hahahah
Pozdravsta ce ti novi kada stari jos rade,malo postavke izmjeni u udri opet
I meni pisalo do 2021 pa sad ide samo jedna drzava heheh to im patka[DOUBLEPOST=1487500165][/DOUBLEPOST]www.wod-1.orgMjenjam Hotspot Shield Elite do 2021 za neke dobre combo liste i servere :-D