Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
255
Поени од реакции
919
Istina ovi valjda i ne spavaju vise nego smisljaju sta ce napisat zahvaljujem im se i ja u svoje ime
toliki publicitet nema ni tramp heheh.
Hvala bokiju ,bindu,denisu na paznji najljepsa hvala:kruna:
Mene tvoji postovi nezanimaju jer sam te upoznao ranije i znam ko si ti , za moje pojmove jedna velika 0 i jako los covek.

Kada me prozoves ili pomenes u tvom postu , ja ti odgovorim i to je tako kako je napisano,nemozes da me demantujes jer nemas argumente za demantovanje onoga sta sam ja napisao o tebi i tvom ponasanju.

Nisi me spminjao 20-30 strana nisam ti odgovarao , evo sad si me ponovo prozvao i opet ti odgovaram.

D3n1s je zamolio na SF pre mesec dva da se spusti lopta i da progutamo i po koju uvredu zarad mira,tolerancije ,kulture .

Ja sam ispostovao njegovu molbu i nisam se javljao ovde na Kajgani i odgovarao na tvoje uvrede i prozivanja iako sam ja stari clan na Kajgani a ti si dosao ovde pre 4-5 meseci kada su te banovali sa svih foruma zbog nekulture,lazi i tvog bolesnog ponasanja ,prozivanja ljudi i laganja.

Vi umesto da se smirite mesecima prozivate ljude i vredjate i mislite prolazi to zato sto ste superiorni ili pametni i niko vam neodgovara na vase prozivke i lazi i niko vam nekaze( belo je belo ,a crno je crno),a svi su cutali da bi se stvorila mirna i normalna atmosfera na Kajgani kakva je nekad bila ,dok vas par kauboja nije dojahalo u miran grad i pocelo da puca po ulicama a vidim pridruzili su vam se i neki koji prangijaju i misle da su popili svu pamet ovog sveta.

Ja nisam odgovarao na tvoja prozivanja samo zato sto me D3n1s zamolio.

Kad god me budes prozvao u postu ,a vidim to , odgovoricu ti jer neko mora da ti napise ko si ti ,posto to sam nemozes da vidis i shvatis.

======================================
Evo samo deo onoga sta si mi pisao na pp
Prozivas Sotu tu dole a pogledaj svoj post iznad i pogledaj sta ti pises ovde na Kajgani i kako se ponasas ti.

Ovo dole je samo deo tvoje poruke meni.
Smatraj ovo dobronamjerno jer vidim da si ok decko.I nek to ostane medu nama I kad ti vec pisem da ti samo velim da je do svega doslo radi Sote on je najvise ljepio slike i falio se ja imam ovo ja sam ono i da sad ne nabrajam a mene nepravda boli i to ne samo na sf forumu vidi sta radi na drugima i onaj ban sto sam dobio pa ja imam u sobi 3 prijatelja i cujemo se skoro svaki dan sna skype iako su mi rekli da ih ne spominjem nikad i necu i ja sam njih zezao sa onom recenicom ---jel ste se dovukli iz vip sobe van to nije vrijedanje to je zezancija,a da sam sirio negativno energiju to nije istina ma podijelio sam na tone lista i imam prijatelja na forumu i u vip i oni koji su mali ljudi cak sam sa losmijom bio na skype do nekog vremena sad smo se udaljili malo.I nije ti meni do vip iako znam sve sta je unutra to ti meni nista ne treba jer ja to ne koristim aj nek si mi ok poz.. Damir
Umalo da zaboravim.
Nepismeni.
Tramp se pise sa velikim slovom na pocetku.

Последно уредено:
Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
poruka za internacionala...potrebna mi je jedna lista sa uk+usa kanalima za mog prijatekja engleza...dao si mi pre 5,6 meseci jednu listu neradi vise...hvala unapred druze moj....
evo ide odmah poslato vazi do septembra 22

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2016
Мислења
187
Поени од реакции
122
Momci, sad vas razumem. Godinama ste ispred nas :D:D:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Znaci u tome je problem. Nikad necemo dostici vas nivo :D :D :D :D
(za nepismene i neobrazovane: sarkazam, guglajte)

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
Pa, da li je bolje davati liste, ili pokazati kako se do njih dolazi !?
Tu se mora povesti racuna o tome, da nisu svi vicni, ili nemaju vremena da nauce nesto tako !
A, (ako cemo iskreno) o zloupotrebi stecenog znanja da i ne govorimo ! ;)
Dakle, pitam se, pitam ?! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom