Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

T

tissot75

Гостин
Mislio sam da si kulturniji momak ili covjek nadi se ali tebe nisam nikad uzeo u svoj post ni tebe ni bilo koga drugog mislim sto kazu ljudi da je bolje izgubit 5 prijatelja nego dobit jednog neprijatelja ali nezelim se spustat nivo gdje nema nivoa ako imas sta da kazes reci ovdje i javno nekrijem nista tu sam D3n1 ili vec kako
Mislim da ako imas sta rec da si covjek reci sta te boli !!! Pozzz
Jeli mislis da si ti faca ako mozes ili znas skriptu uradit ... Gdje je problem ovdje se obrati ili ???

Attachments

pero123

Freedom in relationships - that's our solution
Член од
10 јуни 2016
Мислења
81
Поени од реакции
46
Dali je moguce od ovoliko majstora pa da ni jedan ne posalje obicnu ex-yu listu pa neka i jedan dan traje

Член од
5 септември 2016
Мислења
198
Поени од реакции
274
sad kad sam ja poceo skenirat tek znam koliko su te liste vrijedili koje ste vi svi meni poslali.
hvala jos jedan put za svakoga ko mi je pomogo

ali ide i dobro kod mene, puno ih ima i nade se ko hoce
ko nece citat i ucit nece nikad nista nac

Член од
21 јануари 2016
Мислења
231
Поени од реакции
121
Mislio sam da si kulturniji momak ili covjek nadi se ali tebe nisam nikad uzeo u svoj post ni tebe ni bilo koga drugog mislim sto kazu ljudi da je bolje izgubit 5 prijatelja nego dobit jednog neprijatelja ali nezelim se spustat nivo gdje nema nivoa ako imas sta da kazes reci ovdje i javno nekrijem nista tu sam D3n1 ili vec kako
Mislim da ako imas sta rec da si covjek reci sta te boli !!! Pozzz
Jeli mislis da si ti faca ako mozes ili znas skriptu uradit ... Gdje je problem ovdje se obrati ili ???
stvarno ste preterali!!!
za nekoliko dana ste pogasili na tone liste i servera,jel tako pomazete ili nas zajebavate????

Kajgana Shop

На врв Bottom