Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Ovaj put se uradilo vise dobrog nego loseg sto se tice MAC lista... ja bi one sa Kino Tv HD HR ...

Pozdrav

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.089
Поени од реакции
2.234
centurion jos ide da se skenira
Прегледај го приврзокот 165101
Прегледај го приврзокот 165102
sad idemo da probamo vlagora pa se javimo kad se upeca nesto
ако можи малку помош
centurionlukavac е со узер и пас?

а Влагор со мак адреса?и ако можи само серверот од влагор,ако сакаш,може и овде може и на порака

Последно уредено:
Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
ha ha 300 listi i pak aj edna neobjavena.kojznae dali ke bide kako pred nekoe vreme prognozata.

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
ако можи
centurionlukavac е со узер и пас

а Влагор со мак адреса?и ако можи само серверо од влагор,ако сакаш,може и овде може и на порака
isti server je[DOUBLEPOST=1487445387][/DOUBLEPOST]
ha ha 300 listi i pak aj edna neobjavena.kojznae dali ke bide kako pred nekoe vreme prognozata.
hvala bogu da neko gore pise od mene ,uljepsao si mi dan:bravobe:

Член од
13 јануари 2016
Мислења
170
Поени од реакции
323
Ja sam samo hteo pokazati ljudima da se moze naci nesto skaniranjem jer dobiam na pm kako i koje servere
Mozda sam gresio postavljanjem javno vlagor i centurion al opet sam kolko mogo pomagao nekima preko pm i nisam neki strucnjak jer smo tu da se pomaze jedan drugoga.
Uvek ce se naci neko da stavi javno il ovde il na druge forume ovako nesto al mislim da idem na drugi forum.
pozdrav svima i hvala na pomoci posebno @internationalu (nisam procitao tvoj zadnji pm jer sam sve izbriso)

Pozdrav

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Tako idemo dalje mac mac mac cijeli dan jedno te isto.Skenirajte za sebe i dijelite na pm jer cete
kupovat liste od mene uskoro:D[DOUBLEPOST=1487446085][/DOUBLEPOST]
Ja sam samo hteo pokazati ljudima da se moze naci nesto skaniranjem jer dobiam na pm kako i koje servere
Mozda sam gresio postavljanjem javno vlagor i centurion al opet sam kolko mogo pomagao nekima preko pm i nisam neki strucnjak jer smo tu da se pomaze jedan drugoga.
Uvek ce se naci neko da stavi javno il ovde il na druge forume ovako nesto al mislim da idem na drugi forum.
pozdrav svima i hvala na pomoci posebno @internationalu (nisam procitao tvoj zadnji pm jer sam sve izbriso)

Pozdrav
Jeste kako to da godinu dana niko se nije sjetio stavit nego sad kad braca sa sf isprcase van nacin sad ste se nasli pametovati i silovati servere
A gazda servera ce te ganjat do kraja zivota sad se seli na antartik nebi ti htio biti u kozi

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom