- Член од
- 9 септември 2016
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 4.296
sad opet nema veze sa vigorom to je albanski server sa preko 500 kanala i nema da trzaju ,[DOUBLEPOST=1487446275][/DOUBLEPOST]Ja sam samo hteo pokazati ljudima da se moze naci nesto skaniranjem jer dobiam na pm kako i koje servere
Mozda sam gresio postavljanjem javno vlagor i centurion al opet sam kolko mogo pomagao nekima preko pm i nisam neki strucnjak jer smo tu da se pomaze jedan drugoga.
Uvek ce se naci neko da stavi javno il ovde il na druge forume ovako nesto al mislim da idem na drugi forum.
pozdrav svima i hvala na pomoci posebno @internationalu (nisam procitao tvoj zadnji pm jer sam sve izbriso)
Pozdrav
neka te ovdje ,poenta je da se daje na pmJa sam samo hteo pokazati ljudima da se moze naci nesto skaniranjem jer dobiam na pm kako i koje servere
Mozda sam gresio postavljanjem javno vlagor i centurion al opet sam kolko mogo pomagao nekima preko pm i nisam neki strucnjak jer smo tu da se pomaze jedan drugoga.
Uvek ce se naci neko da stavi javno il ovde il na druge forume ovako nesto al mislim da idem na drugi forum.
pozdrav svima i hvala na pomoci posebno @internationalu (nisam procitao tvoj zadnji pm jer sam sve izbriso)
Pozdrav