Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
Ja sam samo hteo pokazati ljudima da se moze naci nesto skaniranjem jer dobiam na pm kako i koje servere
Mozda sam gresio postavljanjem javno vlagor i centurion al opet sam kolko mogo pomagao nekima preko pm i nisam neki strucnjak jer smo tu da se pomaze jedan drugoga.
Uvek ce se naci neko da stavi javno il ovde il na druge forume ovako nesto al mislim da idem na drugi forum.
pozdrav svima i hvala na pomoci posebno @internationalu (nisam procitao tvoj zadnji pm jer sam sve izbriso)

Pozdrav
sad opet nema veze sa vigorom to je albanski server sa preko 500 kanala i nema da trzaju ,[DOUBLEPOST=1487446275][/DOUBLEPOST]
Ja sam samo hteo pokazati ljudima da se moze naci nesto skaniranjem jer dobiam na pm kako i koje servere
Mozda sam gresio postavljanjem javno vlagor i centurion al opet sam kolko mogo pomagao nekima preko pm i nisam neki strucnjak jer smo tu da se pomaze jedan drugoga.
Uvek ce se naci neko da stavi javno il ovde il na druge forume ovako nesto al mislim da idem na drugi forum.
pozdrav svima i hvala na pomoci posebno @internationalu (nisam procitao tvoj zadnji pm jer sam sve izbriso)

Pozdrav
neka te ovdje ,poenta je da se daje na pm

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
samo international nemoj da bides kako nasava Telma -tepaat partizanite telma prenesuva poraz na partizanite.

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Za te MAC i vrabci na grani znaju samo.... lose ste skenirali .... zato je najbolje ono sto nije poznato pa kad skeniras taj server i nadjes liste milina cak nije ni potrebno kompletno iskenirat server recimo na pola skeniranja dovoljno nadjes da ugasis skener ... iskeniranoJanuar 2016 ......April 2016 .... Juli 2016 ... Oktobar 2016 nikako da prestane .... dokazano

Pozdrav

Член од
25 јули 2016
Мислења
131
Поени од реакции
80
Kao sto kazu neki sa foruma,saljite sve u pm :) ,trebalo mi je pola sata da ispratim sta se desilo dok sam odigrao basket malopre,veselo :)

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296

ziko tara

fantom
Член од
28 септември 2016
Мислења
506
Поени од реакции
819
internacional
mozes li poslat jednu takvu listu sto je swede1974 upecao
ako slucajno imas .pm
hvala prijatelju

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Zbog koga li ode u zaborav? :D :D
Aj ne pametovaj sad radi denisa sa sf on je dao nacin skeniranja sa mac i svi prolupali
sta sam ja napisao ovdje pre kratkog vremena izgleda me niko nije slusao.Cak kad je objavio na kajgana postupak70 posto je pronalazilo sa njom iako nije bila savrsena[DOUBLEPOST=1487447716][/DOUBLEPOST]
Zbog koga li ode u zaborav? :D :D
Aj ne pametovaj sad radi denisa sa sf on je dao nacin skeniranja sa mac i svi prolupali
sta sam ja napisao ovdje pre kratkog vremena izgleda me niko nije slusao.Cak kad je objavio na kajgana postupak70 posto je pronalazilo sa njom iako nije bila savrsena

Kajgana Shop

На врв Bottom