Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 ноември 2016
Мислења
30
Поени од реакции
9
Samo ukratko
31.12.2016 poslao sam ovdje na Pm dosta lista ... bilo je vas par koji su se javili i rekli lista je Down ... nakon sto sam onomad i sam provjerio neke liste uspostavilo se da liste rade itd... naravno da je bilo i onih lista koje stvarno nisu vise radile.....

Slobodno nek clan
@mare2405
provjeri svoju listu koja jos uvijek radi tj. Od 31.12.2016 njegova lista nije stala

Pozdrav
Ma znam ja da tvoja radi lista godinu dana i meni sto si dao jos prosle godine u 12. mjesecu radi ova v-iptv.dyndns.org:8000
Si vidio album tv kaze Burman otvoren na kajgana,stavi koju gore
sa tv nece valjda Burman biti bolji.Imenjace sve najbolje ti zelim da si mi ziv sto godina.[DOUBLEPOST=1487441217][/DOUBLEPOST]
centurion jos ide da se skenira
Прегледај го приврзокот 165101
Прегледај го приврзокот 165102
sad idemo da probamo vlagora pa se javimo kad se upeca nesto
Salji koju domacu;) ova Sotina strana[DOUBLEPOST=1487441325][/DOUBLEPOST]
Ko mu je kriv, kad ne trazi ono sto treba ! :D
Ciko jel moze meni neka domaca?

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Pink nemam, lepo sam te pitao, sta ti treba ! :D
Ona sto si slikao u albumu sto ima zute titlove heheheheheh moze ta:angel:[DOUBLEPOST=1487441912][/DOUBLEPOST]
centurion jos ide da se skenira
Прегледај го приврзокот 165101
Прегледај го приврзокот 165102
sad idemo da probamo vlagora pa se javimo kad se upeca nesto
Sta nisi napisao da si jednu ili dve nasao vise sigurno neces da se kladimo da vrtis danima

Последно уредено:
Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
haos napravil profil sotadupelizac i toa nee neprikladno,neznam koj normi se sledat i se dozvoluva kreiranje vakvi profili.a mori majko daj pravete go toj vip da ne mi stojat badijala poenite od toa slicnata diskusija so bato boki.
Поени од опомени:
2
bato boki
Поени од опомени:
0
DVOJNI ARSINI sto bi rekle strucnjacite na tv.

Последно уредено:
Член од
13 јануари 2016
Мислења
170
Поени од реакции
323
evo dok sam ovde piso vec skaniro i vlagor..... vlagor.JPG
ili ovo nije vlagor ???
Sta nisi napisao da si jednu ili dve nasao vise sigurno neces da se kladimo da vrtis danima[/quote]

A sto vise nece moci da se nadje ????Jesi mozda restrimer ili u cemu je problem samo pokazujem ljudima da ima i da mogu naci

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom