A znas sto je skrt meni neda pink vec dva tjednaMoze burek i kiselo mlijeko samo za dsukija???[DOUBLEPOST=1487439027][/DOUBLEPOST]
Ama ja mislim da Burman nema cega nema...
Pink nemam, lepo sam te pitao, sta ti treba !A znas sto je skrt meni neda pink vec dva tjedna
Strah ga da ne objavis javno onda nece moci da gleda malu nevestu ili mozda ima samo pink E probaj da mu trazis tv bor sigurno ce ti poslatiA znas sto je skrt meni neda pink vec dva tjedna
Ko mu je kriv, kad ne trazi ono sto treba !Strah ga da ne objavis javno onda nece moci da gleda malu nevestu ili mozda ima samo pink E probaj da mu trazis tv bor sigurno ce ti poslati
Pa ti ga ne poznajas pa taj ti drzi server ima udio , e Torpedo .Шта ће ти толике листе, само жицаш неки дан сам ти послао листу и видим да ради још.
Ma znam ja da tvoja radi lista godinu dana i meni sto si dao jos prosle godine u 12. mjesecu radi ova v-iptv.dyndns.org:8000Samo ukratko
31.12.2016 poslao sam ovdje na Pm dosta lista ... bilo je vas par koji su se javili i rekli lista je Down ... nakon sto sam onomad i sam provjerio neke liste uspostavilo se da liste rade itd... naravno da je bilo i onih lista koje stvarno nisu vise radile.....
Slobodno nek clan
@mare2405
provjeri svoju listu koja jos uvijek radi tj. Od 31.12.2016 njegova lista nije stala
Pozdrav
Salji koju domacu ova Sotina strana[DOUBLEPOST=1487441325][/DOUBLEPOST]centurion jos ide da se skenira
Прегледај го приврзокот 165101
Прегледај го приврзокот 165102
sad idemo da probamo vlagora pa se javimo kad se upeca nesto
Ciko jel moze meni neka domaca?Ko mu je kriv, kad ne trazi ono sto treba !
Ona sto si slikao u albumu sto ima zute titlove heheheheheh moze ta[DOUBLEPOST=1487441912][/DOUBLEPOST]Pink nemam, lepo sam te pitao, sta ti treba !
Sta nisi napisao da si jednu ili dve nasao vise sigurno neces da se kladimo da vrtis danimacenturion jos ide da se skenira
Прегледај го приврзокот 165101
Прегледај го приврзокот 165102
sad idemo da probamo vlagora pa se javimo kad se upeca nesto
Samo pink karte za arenu za parni valjak sam kupio hehehehPink nemam, lepo sam te pitao, sta ti treba !
Bravo momak ovo ide brze nego sam ocekivao.Previdio sam jos mjesec dana izgleda ce brze da bude.evo dok sam ovde piso vec skaniro i vlagor.....Прегледај го приврзокот 165104
ili ovo nije vlagor ???
Прегледај го приврзокот 165104
Kao da se dogovaraju , na svakih par sati iskoci po jedan takav...Bravo momak ovo ide brze nego sam ocekivao.Previdio sam jos mjesec dana izgleda ce brze da bude.