- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
И јас го помислив истото. Бидејќи гласноста на скоро сите песни е различна, ваљда јтујубот самиот прави баланс за да не мора цело време да попушташ/намалуваш на звучникот.
hola unblocker и одбери ја Чиле како држава.Како да го одблокирам ова? Смее само во Чиле да се гледа.![]()
Пробував вака и не сака. Нешто друго?hola unblocker и одбери ја Чиле како држава.
Не, ама чудно ми е до вчера немав никакви проблеми од денес така ме заебава, а не сум чепкал ништо.Во Турција да не си?
Ruter ili modem sto koristis ?Имам проблем со менувањето на MAC адресата. На двата постари компјутери, едниот е деск топ, другиот лап топ, има инсталирано windows XP. Користам broadband интернет со најава од ONE, бидејќи со тоа имам динамичка IP адреса. Проблемот е во тоа што откако ќе ја сменам MAC адресата со помош на некој од програмите кои служат за таа намена, компјутерот не ми дозволува да се уклучам на интернет. Ако ја ресетирам MAC адресата на оргиналната, повторно можам да се уклучам на интернет.
Дали некој знае во што би можел да биде проблемот?
Рутер. Од рутерот оди конекцијата до сплитерот, а на него имам прикачено 6 компјутери. Денес пробав на уште еден компјутер, таму ми даде да ја сменам MAC адресата, па да се приклучам на интернет. На оние првите два никако не може.Ruter ili modem sto koristis ?
Ok. Spilterot e Switch ili Hub ? Ako e Hub tuka ti e problemot.Neznam dali znaes da koristis PING komanda.Ako znaes probaj da go pingas ruterot so novite MAC addressi.Рутер. Од рутерот оди конекцијата до сплитерот, а на него имам прикачено 6 компјутери. Денес пробав на уште еден компјутер, таму ми даде да ја сменам MAC адресата, па да се приклучам на интернет. На оние првите два никако не може.
Уф, јас филозофија дипломирав.Ok. Spilterot e Switch ili Hub ? Ako e Hub tuka ti e problemot.Neznam dali znaes da koristis PING komanda.Ako znaes probaj da go pingas ruterot so novite MAC addressi.