Самиот хром има заштита од било какви инфекции,така што не ти требаат баш аваст,авг и слично во него.Еден антивирус нека врти долу и доста ти еВо секој случај проблемот е до гугл!
Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4 Beta
Самиот хром има заштита од било какви инфекции,така што не ти требаат баш аваст,авг и слично во него.Еден антивирус нека врти долу и доста ти еВо секој случај проблемот е до гугл!
Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4 Beta
Сеа ставив Касперски трајл колку да го зачистам потоа му ставам регуларен!Самиот хром има заштита од било какви инфекции,така што не ти требаат баш аваст,авг и слично во него.Еден антивирус нека врти долу и доста ти е
Имам проблем со Wi-Fi
На персоналниот компјутер има интернет а на лап-топ не може да го пронајде. Сите други wi-fi што се во близина ги покажува само мојот не може да го пронајде.
да да поврзан еСи се поврзал/а некогаш на твојата мрежа со тој лаптоп?
Control Panel>Network and Sharing center> Manage Wireless Connection Klinkni na tvojot network i izbrisi go . Probaj da se prezakacis.да да поврзан е
Прати тимвивер по пп да видам како можам да ти помогнам.Имам проблем со пребарувачите кога уклуцувам facabook, youtebe... и други ми ги отвара да се неисполнети ( ми покажува неколку зборови на десната страна и тоа е) пробав да преинсталирам firefox истиот проблем се појавува и плус сега на ми се полавува да ја активирам Java , Chrome не ми дава да уклуцувам Google ми кажува дека имам проблеми со сертификатот, инсталирав Opera истите работи ми се појавувааат . Некој ако знае нека каже побрзо
Избриши кешот од сите прелистувачи тоа со јавата нема врска. Од дома ти излага таква конекција или работа?Вака ми излеваат некои страниците
Прегледај го приврзокот 69929
Забележав дека има некои проблем со Java
Прегледај го приврзокот 69930
Kaј сите ми се јавува ист проблем Chrome, Firefox i Opera
Ги избришав и ништо ,инаку на лаптопот ми е проблемотИзбриши кешот од сите прелистувачи тоа со јавата нема врска. Од дома ти излага таква конекција или работа?
чекај малку,поврзан со кабел така? прво пробај со било кој друг лаптоп/мобилен преку ви-фи. ако и тогаш не ти ја даде мрежата,тогаш во рутерот е скриена твојата мрежа преку ви-фи. напиши кој рутер го имаш (пишува на него),па ќе ти дадам точно што и како да правишда да поврзан е
Ај провери со IExplorer...за секој случај.Ако и преку него ти дава,некаде читав порано за ваков проблем,можно е драјверот за графичка ( и јас се чудев),а ако преку него е ок,направи експорт на bookmarks од сите во него (нели во посебни фолдери за да знаеш од кој прелистувач ти се) и инсталирај ги повторноГи избришав и ништо ,инаку на лаптопот ми е проблемот
до модемот е,рутерот си е ок...кога веќе влегуваш таму намести на auto detect за сам да повлекува...и кај мене правеше така и проблемот беше во самата конекцијаИмам ТП Линк рутер и интернет од близу , често се дешава да на бежичната конекција се појави жолт извичник и да нема интернет и за да добијам интернет треба да влезам во конфигурација на рутер и од таму да направам release renew на ип адресите после оваа постапка адресите што ми ги доделува се повторно истите , неможам да разберам што го мачи ..