100% ти е уклучена мрежната? (хардверски и софтверски?)имам вифи нет на лаптоп, мобилен ово оно, ама на пцто кај таскбар иконата има икс црвен и вика no connections are available. Исто и кај мрежната не свети сијаличката. Чаре?
абе се си беше ок додека бев дома, искочив на кратко се враќам гледам икс. Хардверски мора да е, а софтверски како да проверам да ти кажам?100% ти е уклучена мрежната? (хардверски и софтверски?)
Денес имаше грмење да не отишла мрежната. Единствено да пробаш друга мрежна да монтираш да видиш дали ќе работи.абе се си беше ок додека бев дома, искочив на кратко се враќам гледам икс. Хардверски мора да е, а софтверски како да проверам да ти кажам?![]()
ај, па ќе пишамДенес имаше грмење да не отишла мрежната. Единствено да пробаш друга мрежна да монтираш да видиш дали ќе работи.
Види во Device Manager дали има извичник кај мрежната или дали е disabled или нешто слично. Истото провери го во Network кај што стојат мрежните.абе се си беше ок додека бев дома, искочив на кратко се враќам гледам икс. Хардверски мора да е, а софтверски како да проверам да ти кажам?![]()
Пробај инсталирај Opera Mobile и вклучи ја турбо опцијата така добиваш IP од јавните адреси на Опера.дај кажете некој add-on или било што да мозе да се смени IP адреса само да биде за таблет не за PC, иам на PC anonymoX си работи океј али коа симнав на таблет ( Android) неќе зашто е последна верзија од Firefox 20.0.1 и сеа кај да најдам постара верзија за таблет идам на нивната страна за симнување џабе одма опција за андроид не за PC, дај кажете некој програм ,адд или било што за да можам да менувам IP колку да глеам филм ми е =D пошо таа страна е недостапна во МК, позз
Netflix? Tesko ...mozes da probas so hola unblocker add za firefox ama pak tesko i plus ke ti otvora add on i rekalmi non stop.дај кажете некој add-on или било што да мозе да се смени IP адреса само да биде за таблет не за PC, иам на PC anonymoX си работи океј али коа симнав на таблет ( Android) неќе зашто е последна верзија од Firefox 20.0.1 и сеа кај да најдам постара верзија за таблет идам на нивната страна за симнување џабе одма опција за андроид не за PC, дај кажете некој програм ,адд или било што за да можам да менувам IP колку да глеам филм ми е =D пошо таа страна е недостапна во МК, позз