мора у нод? ја ти препорачувам вакаКако во Нодот да наместам ФБ да го блокирам, да не го отвара ?
Одиш во setup->advanced setup->address managementКако во Нодот да наместам ФБ да го блокирам, да не го отвара ?
Тапа е со нод...Еве ти подобар метод..Ко да не постои сајтот..Мое видео:Како во Нодот да наместам ФБ да го блокирам, да не го отвара ?
Тапа е со нод...Еве ти подобар метод..Ко да не постои сајтот..Мое видео:
http://www.youtube.com/watch?v=ZBEBgNeAiOk
Od drajverot za LAN kartata zavisi toa.Вака имам едно прашање дали е возможно да го гледам трансферот на податоци преку LAN во bytes наместо во packets а од опрема е следната: (Windows XP SP3, Realtek RTL8139/810x Family Fast Enthernet NIC, Linksys Wireless-G Home Router WRT54GH, и нет од ONE преку DSL-modem).Благодарам однапред.
Нема врска ова. Само ќе си инсталираш NetLimiter или некоја слична програма и ќе ти кажува точно за секоја LAN / WLAN / WAN конекција, која колку трансфер извршува.Od drajverot za LAN kartata zavisi toa.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;296669
Ima vrska poso uopste ne stana zbor za instaliranje bilo sto, tuku sto mu ispisuva vo Network Status packets ili bytes, misli deka so regedit se menja toa.Нема врска ова. Само ќе си инсталираш NetLimiter или некоја слична програма и ќе ти кажува точно за секоја LAN / WLAN / WAN конекција, која колку трансфер извршува.
Apdejtiraj si go Windowsot potocno Net FrameworkotМе интересира дали има некој проблем со МСН страната, неможам да си проверам е-маил, не се отвара воопшто кога ќе стиснам Sign in? многу чудно мака мачам месец дена.
Каква врска има .Net framework или воопшто Windows со отворање на веб страница?Apdejtiraj si go Windowsot potocno Net Frameworkot
Таа тема е често обработувана во наши списанија, но и во списанија од неколку соседни земји. Побарај по нивните сајтови или директно од нив, па истите дополни ги со актуелни податоци кои генерално можеш да ги најдеш по сајтовите на провајдерите или по нивни извештаи за јавност и се тоа фино склопи го во еден преглед.Дали некој може да ми каже некоја страница каде што би можела да најдам - Што е помеѓу поновите достигувања во врска со брзините во нашата земја ( некоја табела со споредби за брзините во претходните години - колку се повеќе и повеќе е брз интернетот, лимитот за симнување е поголем и сл.), во земјите во странство, нови техники на користење на интернет во домовите, како на пример: поставување на бежични рутери во домовите и пренесување на кабелскиот интернет од локалниот провајдер низ сите компј. уреди дома.....
Па апдејт е направен пред некој ден. Сите нови апдејти се направени. Нон стоп апдејт ми прават на Винодус.Apdejtiraj si go Windowsot potocno Net Frameworkot
А доколку може да се смени каде би требало да се направи смена на сетирањата ?Ima vrska poso uopste ne stana zbor za instaliranje bilo sto, tuku sto mu ispisuva vo Network Status packets ili bytes, misli deka so regedit se menja toa.
А дали имаш заштита ставено на рутерот и дали имаш дозволено да конектираш други уреди освен PC-то преку кое ти е инсталиран рутерот ?Ај некој ако знае нека ми кажи во што можи да е проблемов. Лаптопот полкажува дека има интернет, а неможи да се конектира на ниедна страница покажува дека има некаков прекин на врската. Иначе интернетот е преку модем и рутер.
Бидејќи имам видено кај луѓе што се на Кејблтел дека преносот им е прикажан во bites.А доколку може да се смени каде би требало да се направи смена на сетирањата ?