Кај мене постојано при стартување на комјутерот , Антивирусниот програм (Касперски) ми јавува дека детектирал ваков програм . Меѓутоа никако да го избрише ...1. Кејлогер - програма или вирус (свеједно) кој снима се што правиш и тоа го испраќа на напаѓачот (текст, слика, видео... се зависи од кејлогерот и поставувањата).
0.58 MB/s = 500-590KB/sДали има накој кој знае што можи да е со интернетов многу бавно полни на youtube, на speedtest.net ми кажува дека спушта со 0,58Mb/s , а на торент ми спушта со 500-590Kb/s ?????
Brisi go Kaspersky i stavi go ovoj:Кај мене постојано при стартување на комјутерот , Антивирусниот програм (Касперски) ми јавува дека детектирал ваков програм . Меѓутоа никако да го избрише ...
Да менувам антивирус , или кажете друго чаре :nesvest:
не... корун што те касна?0.58 MB/s = 500-590KB/s
Дечкото во постот пиша MB/s, од кај да знам со каков спид тест пробуване... корун што те касна?
на speedtest покажува mbps не mb/s
иначе nigo да погодам, на one си?
имаат проблеми у задње време, се пребацуваат од он нет во one telecommunications
и така е, страни едвај отвара а торенти шибаат
ти си про он е нуб, пошо си про треба да знаеш дека е нуб и да му одговориш правилно DDDDDDДечкото во постот пиша MB/s, од кај да знам со каков спид тест пробува
Според тоа он што го напиша, се му е точно
па пробај без рутерот али не верувам да е до рутерот...Da Anon na One sum i se e isto kako sto kazuvas sega im se javiv tamu i mi vika da gledam deka imas problem i me prasa dali sum na ruter t.e. dali imam dopolnitelen ruter povrzan na modem i poso jas imam taka mi vika isklucigo ruterot i probaj samo so modemot kako ke e dali ke e vo red, da sum go testiral 3-4 casa... So mislite vie mozi da mi e do ruterot do pred 3 dena si bese se super inace imam cisco-Linksys ruter koj go kupiv pred necel mesec ? Korun izvini za greskata vo pisanoto i fala na odogovot..
се разбира дека можатЗнае ли некој од вас дали интернет провајдерот на кој сум (односно луѓето што работат таму) можат да ја следат активноста на нивните корисници на интернет,кои страни ги посетуваат и сл.
Да, можат.Знае ли некој од вас дали интернет провајдерот на кој сум (односно луѓето што работат таму) можат да ја следат активноста на нивните корисници на интернет,кои страни ги посетуваат и сл.