- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 1.852
- Поени од реакции
- 1.382
Смени прокси на брофсферот.здраво ми треба помош дали некој знае како во училиште да отклучам некој страници користиме edubuntu
Смени прокси на брофсферот.здраво ми треба помош дали некој знае како во училиште да отклучам некој страници користиме edubuntu
здраво ми треба помош дали некој знае како во училиште да отклучам некој страници користиме edubuntu
control panel>internet properties>connections>lan settings>proxy и одштиклирај го.не можам Google Chrome да инсталирам.. ми јавува error 102.. чаре
thank you Google... значи за тоа и сам знам да го направам ама не иде... ако имал некој сличен проблем нека одговара... да барам на Google и ја сум способен...
Извини дечко....thank you Google... значи за тоа и сам знам да го направам ама не иде... ако имал некој сличен проблем нека одговара... да барам на Google и ја сум способен...
буцкаш кабел и толкуздраво
Дали може да ми каже некој како да се конектирам на бесплатниот интернет во студентскиот дом гоце?
Пробај де, не се плашиа конекција нели треба да се направи нешто како на адслот? username pass nema li?
Не можеш некој Linksys (CISCO) или мора некој од овие 2?Совет околу рутер:
D-link DIR-600 или NETGEAR 54 Mbps 802.11g ?
Не е инвестирање 2000 ден. за АСАЛЕН рутер.Станов ми е 45 квадрати, плус не ми се инвестират многу во рутер... Не планирам да ставам нов фирмвер или такви работи, кежуал интернет работа и малку гејминг...
Епа и овие се отприлика та цена... Кај можам да го најдам линксисот?Не е инвестирање 2000 ден. за АСАЛЕН рутер.