Kористи го google. Форматот треба да биде: 1 eur to валута. На пример, 1 eur to mkd, 1 eur to croatian kune.Може да ми кажете страна каде можам да пресметам 1 евро колку чини во друга валута ?
http://coinmill.com/EUR_MKD.htmlМоже да ми кажете страна каде можам да пресметам 1 евро колку чини во друга валута ?
Tools - Preferences - Generalкако да направам на Опера почетна страна да е гугл ?
одпосле ми текна како е..ама заборавив да си го избришам мислењето..сепак Фала.Tools - Preferences - General
ДО ТОЛКУ не можеше ова да го најдеш???? Или те мрзи...
Wireless RouterБарам еден совет... Имам кабелски интернет арно ама си купив нов лап топ и сега сакам да си поставам wirless мрежа , прашањето ми е како да ја поставам и што опрема ќе ми треба (рутер,свич,модем и сл...)???
Поврзуваш со LAN кабел?И уште нешто... кабелскиот со компјутерот ми работи одлично , али кога ке го поврзам со лап топот не добива конекција прво ја бара ип адресата и после тоа во десниот долен агол се појавува извичник на кој пишува invalid ip , internet protocol (TCP/IP) ми е наместено на Obtain an IP adress automatically (исто како и на десктоп компјутерот) во што е проблемот?
Кој кабелск интернет?Епа вака ми беше мака да прочитам на назад ако можит некој да ми објаснит подетално како можам да поврзам дома уште еден комјутер на интернет.Имам кабелски интернет
Модем?Infel ohrid