Оклучи го тој рутер и треба да има едно Disable па направи го Enable и решен проблем.:smir:Кај мене излегвит во Network-Workgroup еден рyтер dir-300,како да му земам нет!!!...?..!
Вака сакаш бе,ај шо ми е гајле за тоа ако знеш одговарај не толку кажви мн.!
Провери да не си утнал e-mail или password. Види дали Caps Lock ти е уклучено, внимавај на големи и мали букви.
Кој му враг?:nesum:
Фала многу,сменив пасворд и еве океј е сега.Провери да не си утнал e-mail или password. Види дали Caps Lock ти е уклучено, внимавај на големи и мали букви.
Ако не, оди на Forgot your password? и ќе ти стигне на меил.
Ако ништо од ова не бива, ќе да си хакнат
Провери тука дали ти е хакнат акаунтот.
Help has arrived.Сум заборавил како се мењаваше пасвордот на хотмаил, ајде помош
Уф, ова болдираното ти беше ептен добро :nesvest:Bidejki ne se razbiram mnogu vo mrezi, bi sakal tuka da prasam dali moze nekako da se povrzat 2 kompjutera mrezno odnosno konekcija ruter so ruter preku wireless.. :uvo::kesa::kesa:
Ne ne.. znaci sakam da se povrzam mrezno so drugar, i 2cata imame wireless ruteri pa dali e mozno toa nekako.. :kesa::kesa:Уф, ова болдираното ти беше ептен добро :nesvest:
Што всушсност сакаш ? Да поврзиш во мрежа два компјутера (и притоа да имаш интернет со помош на рутер)?
Ne ne.. znaci sakam da se povrzam mrezno so drugar, i 2cata imame wireless ruteri pa dali e mozno toa nekako.. :kesa::kesa:
Abe fintata e sto i 2-cata imame net znaci me interesirase dali moze nekako so ruterite da se konektirame samo za mreza da iame..Koлку сте далеку, и за да се поврзите двајцата ако се поблиску ви треба еден рутер и двајцата ќе тргате од тој рутер
Ако ви е за игри, тогаш може преку HAMACHIAbe fintata e sto i 2-cata imame net znaci me interesirase dali moze nekako so ruterite da se konektirame samo za mreza da iame..
Abe fintata e sto i 2-cata imame net znaci me interesirase dali moze nekako so ruterite da se konektirame samo za mreza da iame..