Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
You are blocked from making wall posts due to continued overuse of this feature

Znaci ne znam sto se desava,ama na edna drugarka i se desava non stop ova...znaci saka da ostavi comment na slika,kviz nekoj,i non stop i izlaga toa

Dali nekoj znae kako moze problemov da se resi?

Fala

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
You are blocked from making wall posts due to continued overuse of this feature

Znaci ne znam sto se desava,ama na edna drugarka i se desava non stop ova...znaci saka da ostavi comment na slika,kviz nekoj,i non stop i izlaga toa

Dali nekoj znae kako moze problemov da se resi?

Fala
Да анти спам на Facebook и треба малку да олади од постирање, бидејќи е заштита тоа и се појавува исто ако додаваш одеднаш многу контакти...

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
a moze nekako da se spreci blokiranjeto? nekoj contact so nekoe lice? Ili nekako pobrzo da pomine i ako e blokiranje na kolku vreme e

Член од
25 август 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
За фолдер во мрежа

Acko izvini shto go korisyam tvojot citat ama ne znaev kade da napisham za da postavam prashanje

Дали некој ќе може да ми помогне, Работа во мрежа документот што иде во фолдерот кој е на мрежа локална мрежа помеѓу 20 компјутери, сакам да се префрли самиот документ во друг фолдер кој е со пасворд и потпоа од претходниот фолдер документот да го нема значи само да го има кај мојот фолдер кој е со пасворд.
Ве молам за помош
Поздрав

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Acko izvini shto go korisyam tvojot citat ama ne znaev kade da napisham za da postavam prashanje

Дали некој ќе може да ми помогне, Работа во мрежа документот што иде во фолдерот кој е на мрежа локална мрежа помеѓу 20 компјутери, сакам да се префрли самиот документ во друг фолдер кој е со пасворд и потпоа од претходниот фолдер документот да го нема значи само да го има кај мојот фолдер кој е со пасворд.
Ве молам за помош
Поздрав
Ај пробај објасни пак, полека, убаво, разбирливо..... или земи USB и префрли си го документот.

Член од
25 август 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Вака овој е проблемот, значи на направена мрежа од 20 компјутери има фолдер направено каде што сите од секој компјутер може да ставаат документи, ама администраторот има еден фолдер каде што никој нема пристап, е сега ни треба од првиот фолдер каде што секој става документи кога кје стигнат во првиот фолдер самото да ги префрли во фолдерот кај администраторот, а во исто време кога кје се префрлат сами да си се избришат од првиот фолдер значи да ги има само во фолдерот кај администраторот.
Мислам дека добро објаснив за што е проблемот, ако можете помогнете ми
Поздрав

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Суспендиран е? Направи нов и придржувај се од некои постојани додавања како пријатели и постирање бидејќи на тој начин спамираш...

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
имам едно прашање, не знам што се случи со http://cpanel.globalmkd.co.cc/ има некој си измени, и сеа како да влезам на усерот што го имав :S за да може да ги земам работите што се на хостот :S, а кога ке влезам на domainot што го имав таму, имам ставено форум вика Database error. чаре

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
имам едно прашање, не знам што се случи со http://cpanel.globalmkd.co.cc/ има некој си измени, и сеа како да влезам на усерот што го имав :S за да може да ги земам работите што се на хостот :S, а кога ке влезам на domainot што го имав таму, имам ставено форум вика Database error. чаре
Отиден им е сајтот и датабазата... Зарем немаш копија пред да аплоадираш на хост другпат направи си копија. За форум ако е бекап и чувај си на компјутер...

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
Отиден им е сајтот и датабазата... Зарем немаш копија пред да аплоадираш на хост другпат направи си копија. За форум ако е бекап и чувај си на компјутер...
ја ј чувам базата, како може уште ова да се појавува ако е отидена нивната страна(базата) , доменот испаѓа уште како да постои

M

Mr.InF3ction

Гостин
config.php добро ти е конфигуриран?

Kajgana Shop

На врв Bottom