- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Каков рутер имаш ?Dali znae nekoj programa za blokirane na torrenti..... ili bilo nesto za zabrana da download preku torrent???
Каков рутер имаш ?Dali znae nekoj programa za blokirane na torrenti..... ili bilo nesto za zabrana da download preku torrent???
За ова треба да чепнеш во рутерот и да ограничиш некои порти.
Ај пробај со ова програмче дали ќе ти заврши работа како полесен начин. Или па со било кој firewall пробај да забраниш пристап на торент апликациите.
Имам проблеми на Фејсбук.Не го препознава пасвордот,а кога барам помош не ми стига на мејл.Шо може да е проблемот ?:smir:
Или ти го избришале или ти го хакнал некој и ти сменал и е маил и пасворд. :smir:
Види преку search ако неможиш да се најдиш избришан си ако те има хакнат си
Јас го имав дома истиот д-линк и ми цркна па си земав level one исто и модем имав д-линк и тој ми цркна глобално за нив имам лошо мислење дека се недоволно квалитетни и лесно се расипуваат...Sto mislite pomegu Sweex-ot LW050 i Dlink-ot DI-524 sto e podobar izbor? Za dlink-ot citav na net deka ima mnogu problemi a za sweex-ot nemozev da najdam kritiki sto kako e? Pa ako ima nekoj od ove dva neka pise neka dade sovet :wink:
Може, си влегол човекот, си сменил прво email, па после си сменил pass и сеа ти кога бараш да ти стигне маил, стига кај негоБрат, за да го сменам пасвордот нели треба да ти стигне порака на mail од тимот на facebook ама не стигнува и незнам со му е дали е до mail... оти кај еден другар беше така и си го смени пасвордот и сакаше. Шо да направам на mail за да ми стигне порака? Дали може нешто да сменам на него?
Оди со Sweex.Sto mislite pomegu Sweex-ot LW050 i Dlink-ot DI-524 sto e podobar izbor? Za dlink-ot citav na net deka ima mnogu problemi a za sweex-ot nemozev da najdam kritiki sto kako e? Pa ako ima nekoj od ove dva neka pise neka dade sovet :wink:
пробав сега и постои уште профилот, да да со моја меил адреса влегувам.ама проблемот е во тоа што за да си го отворам повторно профилот треба да си ја сменам лозинката а за да ја смениш треба да ти пратата првен меил од тимот на фејзбук а каимене несака да стигне тој меил што му е незнамПробај на google да си го напишеш името и презимето...
и ако те најде уште ти постои профилот...
а ако не те најде некој ти го избришал...
А да те прашам фејзбукот со твоја маил адреса влагаш?
Влези на маилот провери во Imbox. junk drafts провери секаде ...пробав сега и постои уште профилот, да да со моја меил адреса влегувам.ама проблемот е во тоа што за да си го отворам повторно профилот треба да си ја сменам лозинката а за да ја смениш треба да ти пратата првен меил од тимот на фејзбук а каимене несака да стигне тој меил што му е незнам
Неќе брат секако пробав...Влези на маилот провери во Imbox. junk drafts провери секаде ...
Ако ти е валиден мејлот мора да може да ти стигне повратен маил
Нема ефект ни од овоаВиди да не оди пораката во Spam (или Junk). А ако ич не ти стигнува, значи некој ти влегол и ја сменал и емаил адресата. Види овде за како да пријавиш украден акаунт.
Вака сеа ако ти е валидна е-маил адресата нема теоретска шанса да не ти стигне маил...
Само ако бил добар тој што ти го хакнал профилот и си сменил пасс си сменил маил тоаш бате мислам дека нема вракање назад...
Сепак види си ти и пробај усте неколку пати:uvo: