- Член од
- 21 октомври 2007
- Мислења
- 96
- Поени од реакции
- 13
Како мене ми се чини бадијала си форматирал не е ниту до комп. ниту до софтверот, едноставно не бил добар квалитетот на конекцијата ( слаб сигнал , пречки во преносот, надминат лимит и смалена брзина на пренос и друго не заборавај го фактот дека не зависи се од твојот комп. и од брзината на твојата конекција , секогаш помисли и на брзината и ширината на серверот од каде ја преземаш содржината има сервери кои споро одговараат или се недостапни или ограничени во зависност од нивната брзина и ширина и оптеретувањето па и одговорот и покрај твоја добра брзина на конекција е спор или го нема)Пред два месеца земав лап топ ASUS X59SL, лап топот работеше супер, по еден месец користење, интернетот ненормално ми паѓа, т.е не паѓа нетот туку коа ке отворам страна кај шо има слики (а на секоја страна има слики), ми се губи мрежната конекција и повторно се појавува, а воедно и паѓа и нетот, ...
За да провериш каква ти е конекцијата или одговорот на некој сервер може да ти помогне командата Ping , за синтаксата и начинот на користење малку Google .
Пиши која беше картичката , и кажи кои драјвери ги инсталира.
Поздрав.