I
Ivan_FBI
Гостин
Kaj site e napraveno na 6-7 saati da pravi reconnect...DA ...............
Kaj site e napraveno na 6-7 saati da pravi reconnect...DA ...............
На 6 саати ги менуваат ИП адресите, така да во врска со ова ништо неможеш да сторешKaj site e napraveno na 6-7 saati da pravi reconnect...
На 6 саати ги менуваат ИП адресите, така да во врска со ова ништо неможеш да стореш
Одамна го сменија тоа, сега е 6 саати.МММММ Момци, да не сте грешка случајно, јас колку што знам на 12 саати се мењава ip. :nesvest:
Ти или си го рестартирал рутерот, или си пробувал да го хакираш т.е. да си направеш свој рут акаунт. Ова што ти го покажува authentication failed е поради грешка во јузер/пасс. Ако имаш админски пристап можеш да го средиш, ако не јави се во техничка нека пратат екипа кај тебе. И јас се имам зафркнато вакаХелп
Кога отворам некоја страна ова ми се појавува
А кога пишам 192.168.1.254 и кликнам Connect ми се појавува ова
btw ова не го пишувам од адслот
a da ne znae nekoj kolku otprlika bara resursi i trosi, i dali e trial version 9??Абе нормално дека влече повеќе ресурси, ама ако му треба јака заштита тоа е мојата препорака .
Teufelchen kakov intenet imas? Ako imas kabelski di se diskonektira zatoa sto kabelski ima mnogu problemi no poleka gi resavaaat.ako imas on.net di se dickonektira oti spliterrot ne ti e pravilno staven procetaj vo upatstvoto.Ako imas adsl najveroatno mrezata ne ti e dobra ili mal problem:helou:Drustvo po nekoe vreme surfanje na internet mi se REKONEKTIRA INTERNETOT .
Ako znae nekoj zosto neka pisi ....
Па симни го со торент и ќе можеш да ја активираш тријал верзијата ( 1 месец ). Ако најдеш валидна лиценца за него, уште подоброa da ne znae nekoj kolku otprlika bara resursi i trosi, i dali e trial version 9??