Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 1.587
- Поени од реакции
- 1.506
Најубаво е кога ќе ти речи, Кога Пак ?!
moze i jazikot nekoj da ti go isece ne se sekiraj
и што кажа сеа ? па сеедно дали ке го исечат јазикот или секне изворот после и едното и другото резултатот е ист
Изворот не можат да ти го исечат, може само да ти секне
Жал ми падна за тебе. Сериозно. Или си стварно богат или немаш имано девојка во животот.и што кажа сеа ? па сеедно дали ке го исечат јазикот или секне изворот после и едното и другото резултатот е ист
Хахаха јака финта, може некад да се пробаНикогаш не сум сакал комплименти.
Многу ми се излитени, прекористени и клише.
Едноставно знаеш дека се отскочна штица за допир на усни па чак и кревет. Неискрени и непромислени.
Се повеќе од „Ми се допаѓаш“ или „Би сакал подобро да те запознам/доколку би можеле да минеме повеќе време заедно“ ми е некако... глупаво ? Па да, тоа е зборот.
Оние малоградски глупости како „Колку е саат -12 - Време е да се запознаеме “ ме нервираат. Секоја која има пријдено со глупава pick-up линија била најпоштено одјебена.
se slagamВо контекст на муабетот што го прочитав имам еден виц за вас:
Дечко се заљубил со некоја девојка и и ги кажал чуствата, арно ама таа го
запрашала: имаш ли два мерцедеса ТОЈ:Не, а викендица на два спрата? ТОЈ:не
епа ништо бркај работа.
Дечкото натажен оди кај таткому и му раскажува што се десило, а таткото му одговара
Ок сине ако сакаш продај ги Бентлито и Ламбурџинито за да купиш два мерцедеса, ама
да ги рушиме двата спрата од викендицата за да станат два за некоја пуфла мислам дека не се исплаќа.....
Така да зборува и Џебот ама мора да имаш и јазик..... ако ти го изеле кокошките јазикот џабе ти е полн џеб