Интересен блог со жешки скопјанки

• Креатор на темата Креатор на темата Manjak
  • Време на започнување Време на започнување
Си можел за на кајгана друго име да искористиш нели... но која сум ја да судам не е твој блогот остај ги овие што не ти веруваат :tapp:

Нов блог кој ќе презентира по една убава девојка од градот дневно. Појдете и видете. http://skopjegori.blogspot.com
Доколку имате предлог за жешка девојка слободно предложете :smir:

ne e moj na prijatelce e i cel mu e da go naoga kichot po fb i da go postira na ovoj blog, vo samata naslovna na stranata ima odreden sarkazam

Чекај, чекај. Бараш од членовите овде на твоето истоимено другарче да предлагаат девојки чии фотки би оделе во блогот, а со самото тоа би биле реметени пошто нели целта на блогот е да го наоѓа кичот. Интересно.

neka ne prakaat majki sestri prijatelku , tuku bash kich

Дечко ја иам подобар вкус за мажи отколку ти за жени а сметај дека сум хетеро маж.

Зошто го тргна линкот до нејзиниот фејсбук профил?
Насетувам наскоро дека и сликите ќе ги отстраниш. :)
Веќе снема неколку слики, или така ми се чини?
blogot e od sarkasticno seirski aspekt
Да, пола се отстранети...

Тежок начин си одбрал за да го промовираш блогот кој го имаш почнато.

Ајдее, сега се префрливме на саркастично сеирски :pos:

Толку му беше. Го избриша и акаунтот од blogspot. Само, заборавил да ги отстрани сите слики. :pos:

Дај бе олабавите малце, кај од одамна веќе не знаете да дудлате па сеа ни асален сеир не знаете да пукате. Кај се постарите членови да ми се вратат да се потсетам на стари времиња :)

Ај доста носталгувам тука.

Друже остај ги овие што ти зборат, ти само постирај слики и онака се знае дека 99% од овие што те "заебаваат" се лигават на секојдневно на фејсбук на слики од цури.

Дај бе олабавите малце, кај од одамна веќе не знаете да дудлате па сеа ни асален сеир не знаете да пукате. Кај се постарите членови да ми се вратат да се потсетам на стари времиња :)

Ај доста носталгувам тука.

Друже остај ги овие што ти зборат, ти само постирај слики и онака се знае дека 99% од овие што те "заебаваат" се лигават на секојдневно на фејсбук на слики од цури.

Ваква не допирам со 10 метарски стап.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom