Име си е име

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
АКО НЕКОЈ ГО НАЈДЕ ФИЛМОТ НА ТОРЕНТ ИЛИ НА НЕКОЈА СТРАНА ОД КАДЕ ШТО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛЕГНЕ БЕСПЛАТНО ВЕ МОЛАМ ДА ГО СПОДЕЛИТЕ СО ЧЛЕНОВИТЕ НА ФОРУМОТ ИЛИ АКО НЕСАКААТ ДРУГИТЕ ДА МИ ГО ПРАТЕТЕ БАРЕМ МЕНЕ. ЗАПАМТЕТЕ ГО ОВА ЗАТОА ГО ПИШУВАМ СО ГОЛЕМИ БУКВИ.:toe:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Odlichno pomina premierata na filmot vo Washington. Ova e golem uspeh za Makedonskata kauza!

Blagodarnost do Evrejskata zaednica vo chija sala se odrzha premierata na filmot, vo centarot na gradot (16ta ulica).

Vo polnata sala imashe i mnogu grchki provokatori od tipot "Lambros" koi drzhea govori namesto da postavuvaat prashanja za vreme na diskusijata otkako beshe prikazhan filmot, no bea diplomatski "secheni" od moderatorot.

Leka-poleka se shiri visitinata.

http://www.anameisaname.com/

.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Браво за луѓето. Поголеми Македонци од многу луѓе родени во Македонија

Мислам не е спомнат Александар Билбилов којшто е извршен продуцент на филмот. Еве еден ненормално интересен текст од типот што мислам дека ја има истата поента ко филмот (барем според она што го видов од трејлерот и ТВ репортажите)

Macedonia’s “name” issue: a UN Sponsored Hostage Negotiations

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Филмот бара спонзори за емитување во Македонија. Македонци рабудете се!
На услугата со услуга се враќа, не е чесно доколку се забораваат сите оние кои добронамерно ни помогнале и ни помагаат. :smir:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Само да ве известам дека успешно помина и премиерата на филмот во Сиднеј. Деновиве филмот има премиера и низ другите австралиски градови. Филмот ми се допадна, режисерот патува низ цела Македонија и прави интервјуа со Македонци. Има вклучено и актери, пејачи, политичари и други граѓани. На крајот на филмот имаше околу пола саат прашања од публиката кон режисерот и продуцентите. Кажаа дека филмот ќе се промовира и во странство и дека се во потрага по спонзори за емитување во Македонија и дека преговарале со некоја од нашите ТВ станици за да го емитуваат филмот. Инаку низ Австралија гејците постојано протестираат против филмот како демек промовирал "расни" навреди и бил националистички. Ако нека се лутат, да знаат дека вистината ќе биде кажана! Исто морам да го пофалам и екипажот на филмот, после филмот останаа да разговараат со сите луѓе и да им одговараат на прашањата на заинтересираните.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Честитки за успешната промоција и во Сиднеј.... само напред ! :bravo::oeoeoe:
Се надевам дојдоа голем број од ВИП гостите кои беа планирани, луѓе кои навистина треба да го видат филмот и научат нешто од него. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom