Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пренесувате информација од плус инфо и ја земате здраво за готово.:facepalm:
подобро од жените на чешма пренесувајте информации поверодостојни се.
дека имало инциденти тоа е нормално и се очекува.
ги имаше секакви и тие со карти, и тие од типот ако се можи и тие за беља одени. бесплатни куртони да делат ке се скара некој, не пак за ова.
ама информација од плус инфо и да ја земите здраво за готово.
шознам , неби рекол.
ај тоа да. а вие шо пишуваат кај нас тука на форумов на кајгана? и овие информации се ко од женине од чешма на сред село?

K

kaiser soze

Гостин
Со таква бахато организација,не ме чуди воопшто тоа што се случило.Па веќе кога се доделуваат бесплатен превоз и билети,тоа се прави барем ден-два порано,а не како во случајов инстант,се во рок од три часа.Какви мајстори сме да организираме нешто,тоа е чудо,една Јапонија може да ни подзавиди.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
epa ti mi kazi posle 2 saata mrznenje pred zeleznicka zastaana 20 djandari i rekoa kraj nema mesto!!!
брат ако е вистина барај си карта за со Србија.
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 12:44 ---
epa ti mi kazi posle 2 saata mrznenje pred zeleznicka zastaana 20 djandari i rekoa kraj nema mesto!!!

P

PewDiePie

Гостин
Ete me mene znaci i na spisok me ima i na e-mail mi stasa i na kraj pa ne otidov!!!
Ај бе објаснете убаво,кај бевте дремевте чекавте да ви фатат место ? И,не ве пуштаат им објаснивте дека сте извелечени,другарите твои извлечени биле или не ?

Колку останавте во СК ? Некој лупна бројка од 200,300 каде беее o_O

Од првин го осудив ова ама некако сомнително ми станува.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Со таква бахато организација,не ме чуди воопшто тоа што се случило.Па веќе кога се доделуваат бесплатен превоз и билети,тоа се прави барем ден-два порано,а не како во случајов инстант,се во рок од три часа.Какви мајстори сме да организираме нешто,тоа е чудо,една Јапонија може да ни подзавиди.
хаха. јак беше коментарот вчера на тој водителот на МТВ. - Само македонската телевизија и владата можат да изреагираат експресно и успешно со цел да им застанат во пресрет на граѓаните..
FAIL !

F

fantomX

Гостин
Не знам шо се случувало, ама ако имало многу шверцераши на ЖС кои не биле на списокот, јас воопшто не ја кривам полицијата за било шо, туку еден ретардиран дел од нашиот менталитет и најголем кривец, секако, е организаторот, почнувајќи од неписмениот програмер кој ја изработил оваа програма па се до нејзиниот нарачател (Агенција за млади и спорт треба да е),

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.078
Поени од реакции
23.529
ај тоа да. а вие шо пишуваат кај нас тука на форумов на кајгана? и овие информации се ко од женине од чешма на сред село?
ти правиш разлика помеѓу форум и официјална страна??

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не знам шо се случувало, ама ако имало многу шверцераши на ЖС кои не биле на списокот, јас воопшто не ја кривам полицијата за било шо, туку еден ретардиран дел од нашиот менталитет и најголем кривец, секако, е организаторот, почнувајќи од неписмениот програмер кој ја изработил оваа програма па се до нејзиниот нарачател (Агенција за млади и спорт треба да е),
Друже и 100 000 да отишле пред железничка, вадиш список, читаш име, покажуваш легитимација, влагаш. Едноставно ко компир.

Работата е што тие самите (организаторите) сакаат да прошверцуваат некој, затоа е калакурницата сеа.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
11
Поени од реакции
11
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 12:44 ---

bese, vide so se desi ne mi bese verno, do sea imase nekoa nadez deka od ovaa nasa drzavicka ke bide nesto ama posle toa preska so mi se desi KRAJ veke!!! 15 za 4 ja bese pred zeleznicka 4 i 5 pocnaa da pustat cekav do 25 za 6 koga ni rekoa deka vozot trgnal!! :(

П

Паспарту

Гостин
Шо бе не е селско штабче !? Цела држава е селско штабче. Ако се знаеш со правите луѓе секаде можеш да се бутнеш.
Јасно ми е тоа, само грешно се изразив... :) Срамота е ЕДЕН човек без карта да влезе во возот, а не пак повеќе. Прв кој треба да се запраша за своето работно место е оној кој пресметал дека 1000 луѓе ќе ги собере во возот.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Тоа е кога синдромот „козата на комшијата“ ќе стапи во акција. Во 16:15 за Скопје ли ќе навиваме? Како може бе луѓе да има 3 000 присутни на железничка, кога се 1 000 добитници? Па нели му е срам бе? Бедно организиран настан, на полноќ кажуваат добитници, за од други градови БАШ ТОГАШ да тргнат од својот град/своето село (кој шо е во таква можност) за на крај некој префриган комшија на железничката станица да му го земи местото? Ма нека иди бе...

Kajgana Shop

На врв Bottom