Ciudad Juarez
rothschild
- Член од
- 18 март 2015
- Мислења
- 385
- Поени од реакции
- 403
Точно така.Има и други чудни работи.
Режисерот Кјубрик умира само 2-3 денови пред премиерата од филмот. Се разбира, „случајно„ и „природно„.
Филмот практично е прв филм, кој задира во тајновитоста од масонската дискреција.
Кјубрик дочека крај како и многу други кои знаеле многу за Илуминатите.
Тоа јас се трудам да му го објаснам на Ипси.
Многу луѓе што знаеле повеќе отколку што треба за Илуминатите мистериозно умреле.
Тоа е најголемиот доказ за нивното постоење и злоба.
Но,Ипси не го прифаќа тоа.
Ипси.
Ти препорачувам да разгледаш малку на интернет за сите луѓе што биле убиени од страна на Илуминатите.
Разгледај ја нивната биографија,нивните говори,сведочења,дела,проекти...
За почеток почни со луѓето (убиени заедно со нивните фамилии )што ги спомнав во темата Масони.
Баш ме интересира каков одговор ќе ми дадеш на ова.
Го имам гледано.За малку ме претрка. Баш сакав тој филм да ти го предложам да го гледаш, ако го немаш гледано. Ремек дело на Кјубрик.
Иначе, турските серии се забранети во повеќето држави, бидејќи се турски серии.
Кој воопшто гледа вакви срања!? Освен некои вукојебини како нас...![]()
Одвреме-навреме го пуштам на јутуб делот каде што го вршат ритуалот.
Во врска со турските серии.
Долина на волците е забранет затоа што имало премногу насилство во филмот.Дури и во Македонија не го даваат веќе.
Тоа е малку сомнително.
Има филмови каде што има премногу насилство и одвратни сцени па не се забранети.[DOUBLEPOST=1438527014][/DOUBLEPOST]
Точно така.Има и други чудни работи.
Режисерот Кјубрик умира само 2-3 денови пред премиерата од филмот. Се разбира, „случајно„ и „природно„.
Филмот практично е прв филм, кој задира во тајновитоста од масонската дискреција.
Кјубрик дочека крај како и многу други кои знаеле многу за Илуминатите.
Тоа јас се трудам да му го објаснам на Ипси.
Многу луѓе што знаеле повеќе отколку што треба за Илуминатите мистериозно умреле.
Тоа е најголемиот доказ за нивното постоење и злоба.
Но,Ипси не го прифаќа тоа.
Ипси.
Ти препорачувам да разгледаш малку на интернет за сите луѓе што биле убиени од страна на Илуминатите.
Разгледај ја нивната биографија,нивните говори,сведочења,дела,проекти...
За почеток почни со луѓето (убиени заедно со нивните фамилии )што ги спомнав во темата Масони.
Баш ме интересира каков одговор ќе ми дадеш на ова.
Го имам гледано.За малку ме претрка. Баш сакав тој филм да ти го предложам да го гледаш, ако го немаш гледано. Ремек дело на Кјубрик.
Иначе, турските серии се забранети во повеќето држави, бидејќи се турски серии.
Кој воопшто гледа вакви срања!? Освен некои вукојебини како нас...![]()
Одвреме-навреме го пуштам на јутуб делот каде што го вршат ритуалот.
Во врска со турските серии.
Долина на волците е забранет затоа што имало премногу насилство во филмот.Дури и во Македонија не го даваат веќе.
Тоа е малку сомнително.
Има филмови каде што има премногу насилство и одвратни сцени па не се забранети.