CopyOfDeath
Die Die My Darling!!!
- Член од
- 30 ноември 2005
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 48
ај нека тепат есмас бенд или влатко илиевски
Сериозен си?Како и на 1/2 финалето, одличен перформанс на Дарко Илиевски...:helou:
Сериозен...Баш фин настап имаше. И кореографија, а и песната е доста певлива, што и фали?:smir:Сериозен си?
Оној со ла ла ла ла ла ЛАГИ лаагиии, нека иде да се замозапали.
:nenene::nenene:
http://en.wikipedia.org/wiki/Macedonia_in_the_Eurovision_Song_Contest_2010Некој да не го знае правилниот редослед?
Ти имаш сериозен проблем. Ниедна песна не сум слушнал од оваа Евровизија, ама вака да збориш за некој што ништо ти нема згрешено е тогаш мислим дека треба да посетиш некоја установа.Добро бе ... Имаат ли македонциве осет и сенс за уметност??? Имаат ли два грама мозок бе...Се срамам буквално се срамам шо живеам у Македонија е од такви безрбетници цела држава ни ја брукаат. Од фалш по фалш тоа циганштааната таму пола шутка збрани уште на Есма родот фали на бина до бедната копија на лејди гага. Па срамота е овоа шо се дешава СРАМОТА !!! За каде сме само јас незнам. Абе нека идат таму нека се скријат сите до еден им ебам тоа мршниците неталентирани!!! Ќе претставуваат држава бруки едни! Јас незнам шо по ѓаволите уште се трудат со тоа евровизиско срање зошто додатно се брукаат? Зошто секогаш и секаде мора да изиграваме паљачовци ...
Цигани бе на евровизија да не преставуваат ЦИГАНИ ејјј