Dino-Juve
Juve Per Sempre
- Член од
- 20 октомври 2005
- Мислења
- 1.147
- Поени од реакции
- 458
не им работи страната на дик , падната им е не можи да се пратиКолку што пратам по нет изгледа толку од Мило.
не им работи страната на дик , падната им е не можи да се пратиКолку што пратам по нет изгледа толку од Мило.
се извиниувам за јазиков што не е на македонски:Na osnovu 57.8 odsto uzorka, llista "DPS - Odlučno za Crnu Goru Milo Đukanović" ima 34,4 odsto, a koalicija "Za budućnost Crne Gore" 33,3 odsto.
Кои се србите кои црногорците во помаливе, јас како неупатен да прашам?Автоматски споено мислење:
Prve proekcije mandata na 63.4 obrađenog uzorka pokazuju da DPS i koalicija "Za budućnost Crne Gore" mogu da računaju na po 28 mandata, "Mir je naša nacija" na 10 mandata, "Crno na bijelo" na četiri. Po tri mandata Socijaldemokrate i Bošnjačka stranka, po dva SDP i Albanska lista, i jedan AK Jednoglasno.
Чисто српска е Демократски фронт на Андрија Мандиќ--koalicija "Za budućnost Crne Gore" , а другите се мешани.Кои се србите кои црногорците во помаливе, јас како неупатен да прашам?
просрпски: за будуќност црнее горе, мир је наша нација и црно на бјело коалицијаа;
Ostaj so me imas pomesano so nekoj posto jas Crna Gora na kartata neznam da ja najdam tuku i generalno skroz gi imas pomesano loncinjata i brzinite vo vrska na sto jas drkam, a i da ti kazam nema da sfatis. Tebe ona sto treba da ti bidi bitno vo muabetot e deka bidi siguren deka ne drkam na random snegulka so mu se mota niz glavata pa makar toa bilo i srpska snegulka. Isti mi ste site snegulki mene.Oваа прилика ја користам да му честитам на @мкд владе на пораз на уште еден диктатор на кој дрка.